Paina O-painiketta poistaaksesi nykyisen kuvan tai käytä toistovalikon asetusta Poista poistaaksesi useita valittuja kuvia, kaikki valittuna päivämääränä otetut kuvat tai kaikki nykyisessä toistokansiossa olevat kuvat (suojattuja kuvia ei voi poistaa). Ole varovainen, kun poistat kuvia, koska kuvia ei voi palauttaa poiston jälkeen.

Toiston aikana

Poista nykyinen valokuva painamalla O-painiketta.

 1. Paina O-painiketta.

  Vahvistusikkuna tulee näkyviin.

 2. Paina uudelleen O-painiketta.

  Poista kuva painamalla O-painiketta uudelleen. Paina K poistuaksesi poistamatta kuvaa.

Toistovalikko

Toistovalikon kohta Poista sisältää alla luetellut asetukset. Huomaa, että kuvien määrästä riippuen poistaminen saattaa kestää jonkin aikaa.

Asetus Kuvaus
Q Valitut Poista valitut kuvat.
i Valitse päivämäärä Poista kaikki valittuina päivämäärinä otetut kuvat (0 Valitse päivämäärä: valittuina päivämäärinä otettujen kuvien poistaminen).
R Kaikki Poista kaikki nykyisen toistokansion kuvat (0 Toistokansio).

Valitut Poista valitut kuvat.

Poista useita kuvia valitsemalla Valitut ja noudata alla olevia vaiheita.

 1. Valitse kuvat.

  Korosta kuva monivalitsimella ja paina W (Q) -painiketta valitaksesi sen tai poistaaksesi valinnan. Valitut kuvat on merkitty O-kuvakkeella (tarkastellaksesi korostettua kuvaa koko näytön kokoisena paina X-painiketta ja pidä sitä painettuna). Toista tarvittaessa valitaksesi lisää kuvia.

 2. Poista valitut kuvat.

  Paina J. Vahvistusikkuna tulee näkyviin; korosta Kyllä ja paina J.

Valitse päivämäärä: Valitse päivämäärä: valittuina päivämäärinä otettujen kuvien poistaminen

Jos haluat poistaa kaikki valittuina päivämäärinä otetut suojaamattomat kuvat, valitse toistovalikossa Poista > Valitse päivämäärä ja noudata alla olevia vaiheita.

 1. Valitse päivämääriä.

  Korosta päivämäärä ja paina 2 valitaksesi kaikki korostettuna päivämääränä otetut kuvat. Valitut päivämäärät merkitään M-kuvakkeella. Toista tarvittaessa valitaksesi lisää päivämääriä; poistaaksesi päivämäärän valinnan korosta se ja paina 2.

 2. Poista valittuina päivämäärinä otetut kuvat.

  Paina J. Vahvistusikkuna tulee näkyviin; korosta Kyllä ja paina J.