Voit zoomata täyskuvatoiston aikana painamalla X tai J.

Navigointi-ikkuna

Näyttöopas

Zoomauksen aikana voit:

  • Lähentää tai loitontaa näyttääksesi kuvan muita alueita: Paina X tai käytä venytyseleitä lähentääksesi enintään noin 32×, 24× tai 16× nähdäksesi vastaavasti kuvakoot suuri, keskikoko tai pieni (Z 7, tai kun kyseessä on Z 6, enintään noin 24×, 18× tai 12×; kaikki luvut koskevat FX-muotoa). Paina W (Q) tai käytä nipistyseleitä loitontaaksesi. Kun valokuvaa on lähennetty, käytä monivalitsinta tai liu’uta sormea näytöllä katsellaksesi näytön ulkopuolelle jääviä alueita. Pidä monivalitsinta painettuna vierittääksesi nopeasti kuvan muille alueille. Navigointi-ikkuna näytetään parin sekunnin ajan sen jälkeen, kun zoomaussuhdetta on muutettu; näytöllä kulloinkin näkyvä alue on merkitty keltaisella reunuksella. Zoomaussuhde näkyy navigointi-ikkunan alapuolella olevassa palkissa, joka muuttuu vihreäksi suhteen ollessa 1 : 1.
  • Kasvojen valinta: Zoomauksen aikana havaitut kasvot merkitään navigointi-ikkunassa valkoisilla reunuksilla. Näytä muita kasvoja kiertämällä sivukomentokiekkoa tai koskettamalla näyttöopasta.
  • Muiden kuvien katselu: Kierrä pääkomentokiekkoa tai kosketa näytön alareunan e- tai f-kuvakkeita katsellaksesi samaa kohtaa muissa valokuvissa nykyisellä zoomaussuhteella. Toiston zoomaus peruutetaan, kun elokuva näytetään.
  • Palaa kuvaustilaan: Poistu kuvaustilaan painamalla laukaisin puoleenväliin tai painamalla K-painiketta.
  • Näytä Valikot: Näytä valikot painamalla G-painiketta.