Voit ehkä ratkaista kameran mahdolliset ongelmat noudattamalla seuraavia ohjeita. Tarkista tämä luettelo ennen kuin otat yhteyttä jälleenmyyjään tai valtuutettuun Nikon-huoltoedustajaan.

Vaihe 1

Tarkista seuraavissa kohdissa luetellut yleiset ongelmat:

Vaihe 2

Sammuta kamera ja irrota akku. Kun olet odottanut noin minuutin ajan, aseta akku takaisin paikalleen ja kytke kamera päälle.

Jos olet juuri lopettanut kuvaamisen, odota vähintään minuutti ennen akun poistamista, koska kamera saattaa vielä kirjoittaa tietoja muistikortille.

Vaihe 3

Hae tietoja Nikonin verkkosivustoilta.

Saat tietoa teknisestä tuesta sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin vierailemalla maasi tai alueesi verkkosivuilla. Voit ladata kameraasi uusimman laiteohjelmiston osoitteesta:

Vaihe 4

Ota yhteyttä valtuutettuun Nikon-huoltoedustajaan.

Oletusasetusten palauttaminen

Nykyisistä asetuksista riippuen jotkin valikon kohdat ja muut ominaisuudet eivät ole välttämättä käytettävissä. Jos haluat käyttää valikon kohtia, jotka näkyvät harmaana tai eivät ole muuten käytettävissä, yritä palauttaa oletusarvot käyttämällä asetusvalikon kohtaa Palauta kaikki asetukset (0 Palauta kaikki asetukset). Huomaa kuitenkin, että myös langattoman verkon profiilit, tekijänoikeustiedot ja muut käyttäjän syöttämät tiedot palautetaan. Suosittelemme tallentamaan asetukset asetusvalikon Tallenna/lataa asetukset -toiminnolla ennen palautusta.