Για μεγέθυνση σε μια φωτογραφία που εμφανίζεται σε αναπαραγωγή πλήρους κάδρου, πατήστε X ή J ή κάντε δύο γρήγορα αγγίγματα στην οθόνη. Οι φωτογραφίες σε μορφή [ FX (36×24) ] μπορούν να μεγεθυνθούν σε μέγιστο μέγεθος περίπου 32× ( Μεγάλες εικόνες), 24× ( Μεσαίο ) ή 16× ( Μικρές ). Τα πρόσωπα που ανιχνεύονται κατά το ζουμ υποδεικνύονται με λευκά περιγράμματα. περιστρέψτε τον δευτερεύοντα επιλογέα εντολών για να δείτε άλλα πρόσωπα.

Χρήση Ζουμ αναπαραγωγής

Προς το

Περιγραφή

Μεγέθυνση/
Σμίκρυνση

  • Πατήστε το X ή χρησιμοποιήστε απλές χειρονομίες για μεγέθυνση.

  • Για σμίκρυνση, πατήστε W ( Q ) ή χρησιμοποιήστε χειρονομίες τσιμπήματος.

Εμφανίζεται ένα παράθυρο πλοήγησης κατά την αλλαγή της αναλογίας ζουμ, με την περιοχή που είναι ορατή αυτήν τη στιγμή να υποδεικνύεται με ένα κίτρινο περίγραμμα. Μια γραμμή κάτω από το παράθυρο πλοήγησης δείχνει την αναλογία ζουμ, η οποία γίνεται πράσινη στο 1 : 1 (100%). Το παράθυρο πλοήγησης σβήνει από την οθόνη μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε άλλες περιοχές της εικόνας

Χρησιμοποιήστε τον πολυ-επιλογέα ή τις κινήσεις ολίσθησης για να προβάλετε περιοχές της εικόνας που δεν είναι ορατές στην οθόνη. Κρατήστε πατημένο τον πολυ-επιλογέα για γρήγορη κύλιση σε άλλες περιοχές του πλαισίου.

Περικοπή εικόνας

Για να περικόψετε την εικόνα στην περιοχή που είναι ορατή αυτήν τη στιγμή στην οθόνη, πατήστε i και επιλέξτε [ Γρήγορη περικοπή ].

Επιλέξτε πρόσωπα

Τα πρόσωπα που ανιχνεύονται κατά το ζουμ υποδεικνύονται με λευκά περιγράμματα στο παράθυρο πλοήγησης. Περιστρέψτε τον δευτερεύοντα επιλογέα εντολών ή πατήστε τον οδηγό στην οθόνη για να δείτε άλλα πρόσωπα.

Δείτε άλλες εικόνες

Περιστρέψτε τον κύριο επιλογέα εντολών για να δείτε την ίδια θέση σε άλλες φωτογραφίες χωρίς να αλλάξετε την αναλογία ζουμ (η επιλογή ενός βίντεο ακυρώνει το ζουμ). Μπορείτε επίσης να προβάλετε άλλες φωτογραφίες πατώντας το e ή f στο κάτω μέρος της οθόνης.

Προστατέψτε τις εικόνες

Πατήστε το κουμπί g ( Fn4 ) για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προστασία για την τρέχουσα εικόνα ( Προστασία φωτογραφιών από διαγραφή ).

Έξοδος στη λειτουργία λήψης

Πατήστε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση ή πατήστε το K για έξοδο.

Προβολή μενού

Πατήστε το G για να δείτε τα μενού.