Одаберите дужину рафалног снимања снимљеног са краја меморијског бафера када је окидач притиснут до краја и максималну дужину низа снимљених док је окидач потпуно притиснут у режиму снимања кадрова велике брзине .

1

Део бафера снимљен на меморијску картицу при пуштању ([ Рафал пре издања ])

2

Слике снимљене након објављивања ([ Бурст након објављивања ])

3

Комплетан рафал велике брзине

Опција

Опис

[ Рафал пре објављивања ]

Ако је изабрана друга опција осим [ Ништа ], камера ће баферовати кадрове док је дугме окидача притиснуто до пола, али само кадрови додати у бафер у последњих н секунди, где је н вредност изабрана за [ Пре- релеасе бурст ], биће снимљен на меморијску картицу када се окидач притисне до краја („Пре-релеасе Цаптуре“).

  • Ако је интервал између притискања окидача до пола и његовог притискања до краја краћи од изабраног времена, снимаће се само кадрови сачувани у баферу док је дугме притиснуто до пола.

[ Рафал након објављивања ]

Одаберите максимално време током којег ће камера наставити да снима слике након што се окидач притисне до краја: [ 1 с ], [ 2 с ], [ 3 с ] или [ Макс. ]. Снимање може да се настави до око 4 с када је [ Макс. ] је изабрано.

Икона Y се појављује на екрану снимања када се изабере друга опција осим [ Ноне ] за [ Рафално снимање пре-релеасе ]. Док је окидач притиснут до пола, зелена тачка ( I ) ће се појавити на икони која показује да је баферовање у току.

  • Ако се окидач притисне до пола дуже од око 30 секунди, C ће се појавити на икони и снимање пре отпуштања ће бити отказано. Снимање пре отпуштања се може наставити тако што ћете подићи прст са окидача и затим га поново притиснути до пола.

A Прилагођене поставке: Фино подешавање поставки камере

а: Фокус

б: Мерење/експозиција

ц: Тајмери/АЕ закључавање

д: Снимање/Приказ

е: Брацкетинг/Фласх

ф: Контроле

г: Видео