Luo NEF (RAW) -valokuvista JPEG-kopioita. Jos toit muokkausvalikon näkyviin painamalla G-painiketta, voit käyttää tätä asetusta kopioidaksesi useita kuvia.

 1. Valitse NEF (RAW) -käsittely.

  Korosta muokkausvalikosta NEF (RAW) -käsittely ja paina 2.

 2. Valitse, kuinka kuvia valitaan.

  Valitse jokin seuraavista asetuksista:

  • Valitse kuva(t): Valitse yksi tai useampi kuva käsin.
  • Valitse päivämäärä: Luo JPEG-kopioita kaikista valittuina päivämäärinä otetuista NEF (RAW) -kuvista.
  • Valitse kaikki kuvat: Luo JPEG-kopioita kaikista muistikortilla olevista NEF (RAW) -kuvista (siirry vaiheeseen 4).

 3. Valitse valokuvia.

  Jos valitsit Valitse kuva(t) vaiheessa 2, näkyviin tulee kuvanvalintaikkuna, jossa luetellaan vain tällä kameralla luodut NEF (RAW) -kuvat. Korosta kuvia käyttämällä monivalitsinta ja paina W (Q) -painiketta valitaksesi tai poistaaksesi valinnan; valitut kuvat on merkitty L-kuvakkeella. Näytä korostettu kuva koko näytön kokoisena pitämällä X-painiketta painettuna. Paina J jatkaaksesi vaiheeseen 4, kun olet valinnut haluamasi kuvat.

  Jos valitsit Valitse päivämäärä vaiheessa 2, näkyviin tulee päivämääräluettelo. Korosta päivämäärät käyttämällä monivalitsinta ja paina 2 valitaksesi niitä tai poistaaksesi valinnan. Paina J valitaksesi kaikki valittuina päivämäärinä otetut NEF (RAW) -kuvat ja jatka vaiheeseen 4.

 4. Valitse JPEG-kopioiden asetukset.

  Säädä alla lueteltuja asetuksia tai valitse Alkuperäinen (jos saatavilla) ottaaksesi käyttöön asetuksen, joka oli käytössä kuvan ottamisen hetkellä (alkuperäiset asetukset on lueteltu esikatselun alla). Huomaa, että valotuksen korjaus voidaan asettaa arvoihin välillä −2 ja +2 EV:tä.

  1 Kuvanlaatu
  2 Kuvakoko
  3 Valkotasapaino
  4 Valotuksen korjaus
  5 Aseta Picture Control

  6 Kohinan väh. kun suuri ISO
  7 Väriavaruus
  8 Vinjetoinnin korjaus
  9 Aktiivinen D-Lighting
  10 Valon taipumisen korjaus
 5. Kopioi valokuvat.

  Korosta EXE ja paina J luodaksesi JPEG-kopion valitusta valokuvasta (jos useita kuvia on valittu, vahvistusikkuna tulee näkyviin; korosta Kyllä ja paina J luodaksesi JPEG-kopioita valituista kuvista). Paina K-painiketta, jos haluat poistua kopioimatta valokuvia.