Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Sekundær sporfunksjon

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Velg rollen som kortet skal spille i det sekundære sporet når to minnekort er satt inn i kameraet.

Alternativ Beskrivelse
P [ Overløp ] Kortet i det sekundære sporet brukes bare når kortet i det primære sporet er fullt.
Q [ Sikkerhetskopiering ] Hvert bilde tas opp to ganger, én gang til kortet i det primære sporet og igjen til kortet i det sekundære sporet.
R [ RAW primær - JPEG sekundær ]
 • Dette alternativet er tilgjengelig når [ SDR ] er valgt for tonemodus.
 • NEF ( RAW )-kopier av bilder tatt med innstillinger for RAW + JPEG /HEIF lagres kun på kortet i det primære sporet, JPEG kopier kun til kortet i det sekundære sporet.
 • Bilder tatt med andre bildekvalitetsinnstillinger tas opp to ganger med samme innstilling, én gang til kortet i det primære sporet og igjen til kortet i det sekundære sporet.
O [ JPEG primær - JPEG sekundær ]
 • Dette alternativet er tilgjengelig når [ SDR ] er valgt for tonemodus.
 • To JPEG kopier tas opp, en til hvert minnekort.
 • Kopien som er lagret på kortet i det primære sporet, tas opp med bildekvaliteten og størrelsen som er valgt i fotoopptaksmenyen. Kopien som er lagret på kortet i det sekundære sporet, lagres med en bildekvalitet på [ JPEG /HEIF basic ] og en størrelse på enten [ Medium ] eller [ Små ]. Størrelsen kan velges ved å trykke på 2 når [ JPEG primær - JPEG sekundær ] er uthevet.
 • Ved bildekvaliteter RAW eller RAW + JPEG /HEIF tilsvarer dette alternativet [ Backup ].
a [ RAW primær - HEIF sekundær ]
 • Dette alternativet er tilgjengelig når [ HLG ] er valgt for tonemodus.
 • NEF ( RAW ) kopier av bilder tatt med innstillinger for RAW + JPEG /HEIF lagres kun på kortet i det primære sporet, HEIF kopierer kun til kortet i det sekundære sporet.
 • Bilder tatt med andre bildekvalitetsinnstillinger tas opp to ganger med samme innstilling, én gang til kortet i det primære sporet og igjen til kortet i det sekundære sporet.
b [ HEIF primær - HEIF sekundær ]
 • Dette alternativet er tilgjengelig når [ HLG ] er valgt for tonemodus.
 • To HEIF-kopier tas opp, en til hvert minnekort.
 • Kopien som er lagret på kortet i det primære sporet, tas opp med bildekvaliteten og størrelsen som er valgt i fotoopptaksmenyen. Kopien som er lagret på kortet i det sekundære sporet, lagres med en bildekvalitet på [ JPEG /HEIF basic ] og en størrelse på enten [ Medium ] eller [ Små ]. Størrelsen kan velges ved å trykke 2 når [ HEIF primær - HEIF sekundær ] er uthevet.
 • Ved bildekvaliteter RAW eller RAW + JPEG /HEIF tilsvarer dette alternativet [ Backup ].

Forsiktig: " RAW Primary - JPEG Secondary"

Hvis [ ] er valgt for [ Flereksponering ] > [ Lagre individuelle bilder ( RAW ) ] i fotoopptaksmenyen, eller hvis [ ] er valgt for [ HDR-overlegg ] > [ Lagre individuelle bilder ( RAW ) ] i bildet opptaksmeny, vil ubehandlede kopier av de individuelle NEF ( RAW )-bildene som utgjør hvert flereksponerings- eller HDR-bilde bli tatt opp på begge minnekortene sammen med JPEG kompositt, uavhengig av hvilket alternativ som er valgt for bildekvalitet.

Når et annet alternativ enn "Overflyt" er valgt

 • Opptaksskjermen og kontrollpanelet viser antall gjenværende eksponeringer på kortet med minst mulig plass.
 • Utløseren er deaktivert når et av kortene er fullt.

Vise bilder med to formater

 • Bruk elementet [ Dual-format recording PB slot ] i avspillingsmenyen for å velge sporet som dual-format bilder skal spilles av.
 • Når du ser på bilder i to formater, kan du se den andre kopien ved å bruke [ Hopp til kopier på annet kort ] i i menyen.

Opptak av videoer

Sporet som videoer tas opp til velges ved hjelp av [ Destinasjon ] i videoopptaksmenyen.

Sletting av kopier

Når du sletter bilder tatt med [ Backup ], [ RAW primær - JPEG sekundær ], [ JPEG primær - JPEG sekundær ], [ RAW primær - HEIF sekundær ] eller [ HEIF primær - HEIF sekundær ], har du valget mellom å slette begge kopier eller bare kopien på kortet i gjeldende spor.

 • Hvis du trykker på O ( Q ) når et bilde som er laget med ett av disse alternativene er uthevet under avspilling, vises en bekreftelsesmelding.
 • For å slette bare kopien på kortet i gjeldende spor, uthev [ Valgt bilde ] og trykk på O ( Q ) igjen.
 • For å slette begge kopiene, uthev [ Samme bilder på w & x ] og trykk på O ( Q ).
 • Hvis et talememo legges til bildet, vil en bekreftelsesdialog vises. For å slette kun talenotatet, uthev [ Kun talememo ] og trykk på O ( Q ).

Slett alternativer

Bruk elementet [ Slett bilder fra begge sporene ] i avspillingsmenyen for å velge alternativene som vises når et bilde slettes.