Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Aktiv D-Lighting

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Bevar detaljer i høylys og skygger, lag bilder med naturlig kontrast. Bruk for scener med høy kontrast, for eksempel når du fotograferer sterkt opplyste utendørslandskap gjennom en dør eller et vindu eller tar bilder av skyggefulle motiver på en solrik dag. Aktiv D-Lighting er mest effektiv når den brukes med matrisemåling.

[ Av ]

[ Y Auto ]

Alternativ Beskrivelse
Y [ Auto ] Kameraet justerer automatisk Active D-Lighting som svar på opptaksforholdene.
t [ Ekstra høy 2 ] Velg mengden aktiv D-Lighting som utføres fra (i rekkefølge fra høy til lav) [ Ekstra høy 2 ], [ Ekstra høy 1 ], [ Høy ], [ Normal ] og [ Lav ].
s [ Ekstra høy 1 ]
P [ Høy ]
Q [ Normal ]
R [ Lav ]
c [ Av ] Aktiv D-Lighting av.

Alternativet som er valgt vises med et ikon i displayet under opptak.

Forsiktig: Aktiv D-Lighting

  • Avhengig av motivet kan "støy" i form av tilfeldig fordelte lyse piksler, tåke eller linjer vises på bilder tatt med Active D-Lighting.
  • I modus M tilsvarer [ Y Auto ] [ Q Normal ].
  • Ujevn skyggelegging kan være synlig med enkelte motiver.
  • Denne funksjonen gjelder ikke ved høy ISO-følsomhet (Hi 0,3–Hi 2,0), inkludert høye følsomheter valgt via automatisk ISO-følsomhetskontroll.