Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Feste en linse

 • Kameraet kan brukes med objektiver med Z-fatning. For mer informasjon om objektiver, se objektivdokumentasjonen som er tilgjengelig fra Nikon Download Center.
 • Objektivet som vanligvis brukes i dette dokumentet for illustrative formål er en NIKKOR Z 50 mm f/1.8 S.
 • Vær forsiktig for å unngå at støv kommer inn i kameraet.
 • Bekreft at kameraet er av før du fester objektivet.

  • Fjern kamerahusets deksel ( q , w ) og bakre linsedeksel ( e , r ).

  • Juster monteringsmerkene på kameraet ( t ) og objektivet ( y ). Ikke berør bildesensoren eller linsekontaktene.

  • Roter linsen som vist til den klikker på plass ( u ).

 • Fjern frontlinsedekselet før du tar bilder.

F-monteringslinser

 • Pass på å feste en FTZ II- eller FTZ monteringsadapter (tilgjengelig separat) til kameraet før du bruker F-monteringsobjektiver ( 0 Mount Adapters ).
 • Forsøk på å feste objektiver med F-fatning direkte til kameraet kan skade objektivet eller bildesensoren.

Ta av linser

 • Etter at du har slått av kameraet, trykk og hold inne objektivutløserknappen ( q ) mens du dreier objektivet i retningen vist ( w ).
 • Etter at du har fjernet objektivet, setter du på objektivdekslene og kameradekselet.