Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

FV-lås

Denne funksjonen brukes til å låse blitseffekten for valgfrie CLS -kompatible blitsenheter, slik at du kan ta flere bilder eller komponere bilder på nytt uten å endre blitsnivået. Motivet ditt trenger ikke være i midten av bildet, noe som gir deg større frihet når du komponerer bilder.

 • Blitseffekten justeres automatisk for endringer i ISO-følsomhet og blenderåpning.
 1. Tilordne [ FV-lås ] til en kontroll ved hjelp av egendefinert innstilling f2 [ Egendefinerte kontroller (opptak) ].

 2. Monter en blitsenhet som støtter FV-lås på kameraets tilbehørssko.

 3. Slå på blitsen og velg en blitskontrollmodus med TTL eller monitorforblits q A eller A .

  • Hvis du bruker en SB‑5000, SB‑500, SB‑400 eller SB‑300 montert på kameraets tilbehørssko, velg [ TTL ] eller [ Auto ekstern blits ] for [ Blitskontroll ] > [ Blitskontrollmodus ].
  • For informasjon om andre blitsenheter, se dokumentasjonen som følger med enheten.
 4. Fokus.

  Plasser motivet i midten av rammen og trykk utløseren halvveis ned for å fokusere.

 5. Lås blitsnivået.

  • Etter å ha bekreftet at blitsklar-indikatoren ( c ) vises i opptaksdisplayet, trykker du på [ FV-lås ]-kontrollen; blitsenheten avgir en forhåndsblits for å bestemme riktig blitsnivå.
  • Blitseffekten låses og et FV-låsikon ( r ) vises i opptaksdisplayet.

 6. Komponer bildet på nytt.

 7. Trykk utløseren helt ned for å fotografere.

  Hvis ønskelig, kan flere bilder tas uten å frigjøre FV-låsen. Gjenta trinn 6 til 7 for å ta flere bilder.

 8. Frigjør FV-låsen.

  Trykk på [ FV-lås ]-kontrollen for å frigjøre FV-låsen og bekrefte at FV-låsikonet ( r ) ikke lenger vises i opptaksdisplayet.