Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Blitskontrollmodus

Når en blitsenhet som støtter enhetlig blitskontroll (en SB-5000, SB-500, SB-400 eller SB-300; 0 Unified Flash Control ) er montert på kameraet, blitskontrollmodus, blitsnivå og annen blits innstillingene kan justeres ved hjelp av elementet [ Blitskontroll ] > [ Blitskontrollmodus ] i fotoopptaksmenyen. De tilgjengelige blitskontrollmodusene varierer med blitsen som brukes. Alternativene som er tilgjengelige i blitskontrolldisplayet varierer med alternativet som er valgt for [ Blitskontrollmodus ].

 • Innstillinger for andre blitsenheter enn SB‑5000, SB‑500, SB‑400 og SB‑300 kan bare justeres med blitsenhetskontroller.
 • Innstillinger for en SB-5000 montert på tilbehørsskoen kan også justeres ved hjelp av kontrollene på blitsenheten.

Alternativ Beskrivelse
[ TTL ]
 • Blitseffekten justeres automatisk i henhold til opptaksforholdene.
 • Utdata kan justeres ved å bruke [ Blitskompensasjon (TTL) ].
[ Automatisk ekstern blits ]
 • Lys fra blitsen reflekteres fra motivet til en automatisk ekstern blitssensor og blitseffekt justeres automatisk.
 • Effekten kan justeres med [ Automatisk ekstern blitskompensasjon ].
 • Automatisk ekstern blits støtter modusene "automatisk blenderåpning" ( q A ) og "ikke-TTL auto" ( A ). For detaljer, se dokumentasjonen som følger med blitsenheten.
[ Avstandsprioritert manual ]
 • Velg avstand til motivet; blitseffekten justeres automatisk.
 • Avstanden til motivet velges ved hjelp av [ Avstandsprioriterte alternativer ] > [ Avstand ], mens blitseffekten kan justeres med [ Blitskompensasjon ].
[ Manual ]
 • Velg blitsnivået manuelt.
 • Blitseffekt velges med [ Manuell utgangsmengde ].
[ Gjentatt blits ]
 • Blitsen utløses gjentatte ganger mens lukkeren er åpen, og produserer en flereksponeringseffekt.
 • Bruk [ Repeterende blits ] > [ Output ] for å justere blitseffekten og [ Times ] for å velge antall ganger enheten utløses. [ Frekvens ] kontrollerer hvor ofte enheten skyter per sekund, målt i Hz.
 • Maksimalt antall ganger blitsen utløses varierer med [ Output ] og [ Frequency ]. For detaljer, se dokumentasjonen som følger med blitsenheten.

Unified Flash Control

Samlet blitskontroll lar kameraet og blitsenheten dele innstillinger. Endringer i blitsinnstillingene som er gjort med enten kameraet eller blitsenheten, gjenspeiles på begge enhetene, og det samme gjelder endringer som gjøres med valgfri programvare for Camera Control Pro 2 . Blitsenheten må støtte enhetlig blitskontroll.