Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Opptak av N-Log-video

Loggregistrering bruker lysnivåer digitalisert via en loggfunksjon. For å aktivere loggopptak med Nikon unike "N-Log"-loggfunksjon, velg [ N-RAW 12-bit (NEV) ], [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ], [ ProRes 422 HQ 10-bit ( MOV) ], eller [ H.265 10-bit (MOV) ] for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen og velg [ N-Log ] som tonemodus. Velg N-Log for å bevare detaljer i høylys og skygger og unngå overmettede farger når du spiller inn videoer.

 • n vises i opptaksdisplayet.
 • Det dynamiske området for videoer tatt med [ H.265 10-bit (MOV) ] valgt for [ Videofiltype ] og ISO-følsomhet satt så lavt som mulig (ISO 800) er 12 stopp (1300%).
 • N-Log-opptak er beregnet på opptak som vil bli behandlet med fargegradering etter produksjon. Fargegradering kan brukes til å oppnå flere effekter fra en enkelt sekvens ved å behandle den på forskjellige måter.
 • Kompatibel tredjepartsprogramvare kreves for fargegradering.
 • Bruk av N-Log 3D LUT-er under fargegradering produserer video som vises vakkert på skjermer som er kompatible med Rec. 709.

Forsiktig: N-Log Video

 • Den laveste tilgjengelige verdien for elementet [ ISO sensitivity settings ] > [ Maksimal sensitivitet ] i videoopptaksmenyen er ISO 1600.
 • Den laveste tilgjengelige verdien for elementet [ ISO sensitivity settings ] > [ ISO sensitivity ( mode M ) ] i videoopptaksmenyen er ISO 800.
 • ISO-følsomheter på Hi 0.3 til Hi 2.0 er ikke tilgjengelige.
 • [ Angi Picture Control ], [ Aktiv D-Lighting ], [ Høy ISO NR ], [ Mykgjøring av hud ] og [ Balanse for portrettinntrykk ] er ikke tilgjengelig i videoopptaksmenyen.
 • Displayet på skjermen kan flimre eller virke kornete.
 • Kameraet kan ha problemer med å fokusere med autofokus, men dette indikerer ikke en funksjonsfeil.

Vis Assist

Du kan oppleve at forhåndsvisningen i opptaksdisplayet under N-Log-opptak mangler kontrast. Ved å velge [ ON ] for egendefinert innstilling g11 [ View assist ] forenkles farger for forbedret kontrast.

 • p vil vises i opptaksdisplayet.
 • Fargene i de faktiske innspilte opptakene påvirkes ikke.
 • Kontrasten forbedres også når N-Log-opptak vises på kameraet.