Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

ISO-følsomhetsinnstillinger

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Juster ISO-følsomhetsinnstillingene for fotografier.

Alternativ Beskrivelse
[ ISO-følsomhet ] Velg mellom innstillinger på ISO 64 til 25600; Kameraet støtter også innstillinger under ISO 64 med omtrent 0,3, 0,7 og 1 EV (tilsvarende ISO 32) og over ISO 25600 med omtrent 0,3, 0,7, 1 og 2 EV (tilsvarende ISO 102400).
[ Automatisk ISO-følsomhetskontroll ] Velg [ ] for å aktivere automatisk ISO-følsomhetskontroll. Hvis [ OFF ] er valgt, vil [ ISO-følsomhet ] forbli fast på verdien valgt av brukeren. Alternativene [ Maksimal følsomhet ], [ Maksimal følsomhet med c ] og [ Minimum lukkerhastighet ] er tilgjengelige når [ ] er valgt.
[ Maksimal følsomhet ] Velg en øvre grense for ISO-følsomhet for å forhindre at den heves for høyt.
[ Maksimal følsomhet med c ] Velg den øvre ISO-følsomhetsgrensen for bilder tatt med en valgfri blitsenhet.
[ Minimum lukkerhastighet ]

Velg lukkerhastigheten som automatisk ISO-følsomhetskontroll skal aktiveres under for å forhindre undereksponering i modusene P og A ; alternativene varierer fra ¹⁄₁₆,₀₀₀ til 30 s. Hvis [ Auto ] er valgt, vil kameraet velge minimum lukkerhastighet basert på objektivets brennvidde. For eksempel vil kameraet automatisk velge raskere laveste lukkerhastigheter for å forhindre uskarphet forårsaket av kamerarystelser når et langt objektiv er festet.

  • For å se valg av automatisk lukkerhastighet, uthev [ Auto ] og trykk på 2 . Automatisk lukkerhastighetsvalg kan finjusteres ved å velge raskere eller langsommere minimumsverdier. Raskere innstillinger kan brukes til å redusere uskarphet ved fotografering av motiver i rask bevegelse.
  • Lukkerhastigheter kan falle under det valgte minimum hvis optimal eksponering ikke kan oppnås ved ISO-følsomheten valgt for [ Maksimal følsomhet ].