Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Om dette dokumentet

Symboler

Dette dokumentet bruker følgende symboler. Bruk dem til å finne informasjonen du trenger.

D Dette ikonet markerer notater, informasjon som bør leses før du bruker dette produktet.
Tips Dette ikonet markerer tips, tilleggsinformasjon du kan finne nyttig når du bruker dette produktet.
0 Dette ikonet markerer referanser til andre deler i dette dokumentet.

Konvensjoner

  • Dette kameraet bruker CFexpress (type B), XQD , SD, SDHC og SDXC minnekort. Minnekort av alle typer omtales i dette dokumentet som "minnekort". Der det er nødvendig å skille mellom de forskjellige typene, kan begrepene "CFexpress-minnekort", " XQD minnekort" og "SD-minnekort" brukes.
  • I dette dokumentet blir batteriladere referert til som "batteriladere" eller "ladere".
  • Gjennom hele dette dokumentet blir visningen i kameramonitoren og søkeren under opptak referert til som "opptaksskjermen". I de fleste tilfeller viser illustrasjonene skjermen.
  • Gjennom hele dette dokumentet omtales smarttelefoner og nettbrett som "smartenheter".
  • Gjennom hele dette dokumentet brukes " FX format" og " FX " i referanse til en synsvinkel som tilsvarer den for et 35 mm-format ("fullformat") kamera og " DX format" og " DX " til en synsvinkel tilsvarende det til et APS-C-kamera.
  • Gjennom hele dette dokumentet brukes begrepet "standardinnstillinger" for å referere til innstillingene som gjelder ved forsendelse. Forklaringene i dette dokumentet forutsetter at standardinnstillinger brukes.