Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Blitskontroll

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Juster innstillingene for trådløse eksterne blitsenheter eller valgfrie blitsenheter montert på kameraets tilbehørssko.

  • For informasjon om justering av innstillinger for valgfrie blitsenheter montert på kameraets tilbehørssko, se "Bruke en blits på kameraet" ( 0 Bruke en blits på kameraet ).
  • For informasjon om justering av innstillinger for trådløse eksterne blitsenheter, se "Hva er ekstern blitsfotografering?" ( 0 Hva er ekstern blitsfotografering? ).

Blitskontrollmodus

Velg en blitskontrollmodus og blitsnivå og juster andre innstillinger for SB-5000, SB-500, SB-400 eller SB-300 blitsenheter montert på kameraets tilbehørssko.

  • Alternativene som er tilgjengelige i blitskontrolldisplayet varierer med alternativet som er valgt for [ Blitskontrollmodus ].
  • Innstillinger for andre blitsenheter enn SB‑5000, SB‑500, SB‑400 og SB‑300 kan bare justeres med blitsenhetskontroller.
  • Innstillinger for en SB-5000 montert på tilbehørsskoen kan også justeres ved hjelp av kontrollene på blitsenheten.

Alternativ Beskrivelse
[ TTL ] Blitseffekten justeres automatisk i henhold til opptaksforholdene.
[ Automatisk ekstern blits ] Lys fra blitsen reflekteres fra motivet til en automatisk ekstern blitssensor og blitseffekt justeres automatisk.
[ Avstandsprioritert manual ] Velg avstand til motivet; blitseffekten justeres automatisk.
[ Manual ] Velg blitsnivået manuelt.
[ Gjentatt blits ] Blitsen utløses gjentatte ganger mens lukkeren er åpen, og produserer en flereksponeringseffekt.

Alternativer for trådløs blits

Juster innstillingene for samtidig trådløs kontroll av flere eksterne blitsenheter. Dette alternativet er bare tilgjengelig når en SB-5000- eller SB-500-blitsenhet eller en trådløs fjernkontroll WR-R11a eller WR-R10 er montert på kameraet.

Alternativ Beskrivelse
Y [ Optisk AWL ] De eksterne blitsenhetene styres ved hjelp av lavintensitetsblitser som sendes ut av hovedblitsen ( 0 Optisk AWL ).
Z [ Radio AWL ] De eksterne blitsenhetene styres av radiosignaler fra en WR-R11a/WR-R10 koblet til kameraet ( 0 Radio AWL ).
[ Av ] Ekstern blitsfotografering er deaktivert.

Ekstern blitskontroll

Velg fjernkontrollmodus for blits. Blitsalternativer kan justeres i blitskontrolldisplayet; de tilgjengelige alternativene varierer med alternativet valgt for [ Fjernblitskontroll ].

Alternativ Beskrivelse
[ Gruppeblits ] Velg en separat blitskontrollmodus for hver gruppe av eksterne blitsenheter ( 0 gruppeblits , gruppeblits ).
[ Rask trådløs kontroll ] Velg balansen mellom gruppe A og B, og juster utgangen for gruppe C manuelt ( 0 Rask trådløs kontroll , Rask trådløs kontroll (kun SB-5000) ).
[ Remote repeating ] Blitsenhetene utløses gjentatte ganger mens lukkeren er åpen, og produserer en flereksponeringseffekt ( 0 Remote Repeating , Remote Repeating (kun SB-5000) ).

Radio Remote Flash Info

Se blitsenhetene som for øyeblikket styres via radio AWL .