Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Sette inn minnekort

Kameraet er utstyrt med to minnekortspor: et spor som tar ett CFexpress- eller XQD -minnekort ( q ) og et annet som tar ett SD-minnekort ( w ), for totalt to kort, ett av hver type.

 • Slå av kameraet før du setter inn eller tar ut minnekort.
 • Hold minnekortet i den viste retningen, skyv det rett inn i sporet til det klikker på plass.

  • CFexpress og XQD minnekort :

  • SD minnekort :

 • Hvis dette er første gang kortet skal brukes i kameraet, formater det med [ Formater minnekort ] i oppsettmenyen.

Antall gjenværende eksponeringer

 • Opptaksskjermen og kontrollpanelet viser antall bilder som kan tas med gjeldende innstillinger.
 • Verdier over 1000 rundes ned til nærmeste hundre. For eksempel vises verdier mellom 8000 og 8099 som 8,0 k.
 • Hvis ingen minnekort er satt inn, vil en [–E–]- indikator vises.

Skrivebeskyttelsesbryteren

 • SD-minnekort er utstyrt med en skrivebeskyttelsesbryter. Skyv bryteren til "låst"-posisjonen, beskytter kortet, og beskytter dataene det inneholder.

 • En “– – –”-indikator og en [ Card ]-advarsel vises i opptaksdisplayet når et skrivebeskyttet kort er satt inn.
 • Hvis du prøver å utløse lukkeren mens et skrivebeskyttet kort er satt inn, vises en advarsel og ingen bilder tas opp. Lås opp minnekortet før du prøver å ta eller slette bilder.

Spor ikoner

Plasseringen av det gjeldende bildet vises med et ikon nederst til venstre på avspillingsskjermen.

Ta ut minnekort

Etter å ha bekreftet at minnekorttilgangslampen er av, slår du av kameraet, åpner dekselet til minnekortsporet og trykker inn kortet for å løse det ut ( q ). Kortet kan deretter tas ut for hånd ( w ).

Minnekort advarsel om høy temperatur

Som angitt på etiketten på innsiden av minnekortspordekselet, kan minnekort bli varme når de settes inn i kameraet. Vent til minnekortets høytemperaturadvarsel ( X ) forsvinner fra opptaksskjermen før du fjerner minnekort fra kameraet. Forsøk på å fjerne minnekortene umiddelbart kan føre til brannskader eller føre til at kortene faller ned og skades. Vær oppmerksom på at kamerahuset og batteriene også kan være varme.