Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Vise lysbildefremvisninger

For å se en lysbildefremvisning der bildene spilles av ett om gangen i den rekkefølgen som er tatt opp, velger du [ Lysbildefremvisning ] i i menyen. Du kan også velge hvor lenge noen bilder i showet skal vises.

 1. Velg startbildet med multivelgeren og trykk på i knappen.

  Lysbildefremvisningen starter med det valgte bildet og fortsetter gjennom alle bildene som er tatt etter det.

 2. Marker [ Slide show ] og trykk på 2 .

  For å velge hvor lenge bilder skal vises, uthev [ Frame interval ] og trykk på 2 .

 3. Marker [ Start ] og trykk på J

  • Lysbildefremvisningen vil starte.
  • Når det gjelder videoer, ignoreres alternativet valgt for [ Frame interval ]; i stedet vil startbildet vises i kort tid før videoavspillingen begynner.
  • Når showet avsluttes, vises en melding før normal avspilling gjenopptas.

Under showet

Følgende operasjoner kan utføres mens forestillingen pågår:

Operasjon Beskrivelse
Hopp tilbake/hopp fremover Trykk 4 for å gå tilbake til forrige bilde, 2 for å hoppe til neste bilde.
Se ytterligere bildeinformasjon Trykk på 1 , 3 eller DISP for å velge bildeinformasjonen som skal vises. For å skjule bildeinformasjon, velg [ Ingen (kun bilde) ].
Juster volumet Trykk på X for å øke volumet, W ( Q ) for å redusere.
Gå ut til avspillingsmodus Trykk på J for å avslutte lysbildefremvisningen og gå tilbake til avspillingsskjermen.