Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Shooting Menu Bank

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Menyalternativer for bildeopptak og videoopptak er lagret i en av fire banker (banker “A” til “D”) som kan velges ved hjelp av [ Shooting menu bank ]. Med unntakene nevnt nedenfor, vil endringer i innstillinger som er gjort mens én bank er valgt, ikke brukes på de gjenværende bankene.

 • Endringer i følgende fotoopptaksmenyinnstillinger gjelder for alle banker:

  • [ Utvidede menybanker ]
  • [ Hvitbalanse ] forhåndsinnstilte
  • [ Multieksponering ]
  • [ Intervalltimeropptak ]
  • [ Time-lapse video ]
  • [ Fokusskift fotografering ]
 • Endringer i følgende videoopptaksmenyinnstilling gjelder også for alle banker:

  • [ Utvidede menybanker ]
 • Opptaksmenybanker kan også redigeres via [ Shooting menu bank ]-elementet i videoopptaksmenyen. Endringer gjort i fotoopptaksmenyen gjelder i videoopptaksmenyen og omvendt .

Skytemenybanker

Kontrollpanelet viser gjeldende menybank ("A", "B", "C" eller "D").

Gi nytt navn til opptaksmenybanker

En beskrivende bildetekst kan legges til banknavnet ("A", "B", "C" eller "D") ved å markere banken, trykke på 2 og velge [ Gi nytt navn ]. Teksting kan være på opptil 20 tegn.

Kopiere opptaksmenybanker

For å lage en kopi av en opptaksmenybank, uthev banken, trykk på 2 , velg [ Kopier ] og velg en destinasjon for kopien.

Gjenoppretter standardinnstillinger

Du kan gjenopprette standardinnstillinger for en valgt opptaksmenybank. For å gjøre det, uthev banken og trykk på O ( Q ); en bekreftelsesdialog vil vises. Marker [ Ja ] og trykk på J for å gjenopprette standardinnstillingene for den valgte banken.

 • Opptaksmenybanker kan ikke tilbakestilles mens en multieksponering pågår.
 • [ Lagringsmappe ] og [ Administrer Picture Control ] tilbakestilles ikke.