Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Overlegg (legg til)

Kombiner to eksisterende fotografier for å lage ett enkelt bilde som lagres separat fra originalene.

 1. Velg [ Retusjer ] i i menyen, uthev deretter [ Overlegg (legg til) ] og trykk på 2 .

 2. Velg bilder.

  • Marker bilder med multivelgeren.
  • For å se det uthevede bildet i full skjerm, trykk og hold X knappen.
  • For å velge det uthevede bildet, trykk på W ( Q )-knappen. Utvalgte bilder er merket med en hake ( ). For å fjerne sjekken ( ) og fjern valget av gjeldende bilde, trykk på W ( Q )-knappen igjen.
  • Bilder med forskjellige bildeområder kan ikke velges.
  • Trykk på J for å fortsette når det andre bildet er valgt.

 3. Juster balansen.

  Overlegget kan forhåndsvises i displayet. Trykk på 1 eller 3 for å justere balansen mellom de to bildene. Trykk 1 for å gjøre det første bildet mer synlig og det andre mindre, 3 for motsatt effekt.

 4. Lagre overlegget.

  Trykk på J for å lagre overlegget.

Advarsler: " Overlegg (Legg til) "

 • Farger og lysstyrke i forhåndsvisningen kan avvike fra det endelige bildet.
 • Kun bilder laget med dette kameraet kan velges. Bilder laget med andre modeller kan ikke velges.
 • Overlegget vil ha samme størrelse som det minste av de to komponentbildene.
 • Overlegget har samme bildeinformasjon (inkludert opptaksdato, måling, lukkerhastighet, blenderåpning, opptaksmodus, eksponeringskompensasjon, brennvidde og bilderetning) og verdier for hvitbalanse og Picture Control som det første av de to valgte bildene. Opphavsrettsinformasjon blir imidlertid ikke kopiert til det nye bildet. Kommentaren er heller ikke kopiert; i stedet legges kommentaren som er aktiv på kameraet, hvis noen, til.