Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Beskytter bilder mot sletting

Bilder kan beskyttes for å forhindre at de slettes ved et uhell. Beskyttede bilder vil imidlertid bli slettet når minnekortet formateres ( 0 Formater minnekort ).

  1. Velg et bilde.

    • Vis bildet i fullskjermsavspilling eller avspillingszoom.
    • Alternativt kan du markere bildet i miniatyrbildelisten ved hjelp av multivelgeren.
  2. Trykk på g ( Fn3 )-knappen.

    • Beskyttede bilder er merket med et P -ikon.
    • For å fjerne beskyttelsen, vis bildet eller marker det i miniatyrbildelisten og trykk på g ( Fn3 ) igjen.

Stemmememoer

Beskyttelse av bilder beskytter også eventuelle talememoer som er tatt opp med bildene. Talememoer kan ikke beskyttes separat.

Forsiktig: Laster opp beskyttede bilder via FTP

Kopiene på FTP-serveren vil ikke være beskyttet selv om originalene er det. Merkinger kan legges til ved hjelp av vurderinger.

Fjerner beskyttelse fra alle bilder

For å fjerne beskyttelsen fra alle bilder i mappen eller mappene som er valgt for [ Avspillingsmappe ] i avspillingsmenyen, trykk på g ( Fn3 ) og O ( Q )-knappene i omtrent to sekunder under avspilling.