Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Sette inn batteriet

 • Slå av kameraet før du setter inn eller tar ut batteriet.
 • Bruk batteriet til å holde den oransje batterilåsen trykket til den ene siden, skyv batteriet inn i batterikammeret til låsen låser det på plass.

Ta ut batteriet

For å fjerne batteriet, slå av kameraet og åpne batterikammerdekselet. Trykk batterilåsen i retningen vist av pilen for å frigjøre batteriet og ta deretter ut batteriet for hånd.

Batterinivå

 • Batterinivået vises i opptaksdisplayet og kontrollpanelet mens kameraet er på.

  Observere

  Søker

  Kontrollpanel

 • Batterinivåvisningen endres etter hvert som batterinivået synker, fra L til K , J , I og H . Når batterinivået faller til H , avbryt opptaket og lad batteriet eller klargjør et reservebatteri.
 • Hvis meldingen [ Utløser deaktivert. Lad opp batteriet. ] vises, lad eller bytt ut batteriet.

Standby-timeren

Kameraet bruker en standby-timer for å redusere forbruket på batteriet. Hvis ingen operasjoner utføres i løpet av ca. 30 sekunder, vil standby-timeren utløpe og skjermen, søkeren og kontrollpanelet slås av. Noen sekunder før den slås av, vil skjermen og søkeren dimmes. De kan aktiveres på nytt ved å trykke utløseren halvveis ned. Hvor lang tid det tar før standby-timeren utløper automatisk, kan velges ved hjelp av Custom Setting c3 [ Power off delay ] > [ Standby-timer ].