Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Blitsmoduser

Blitsmodus kan velges via [ Blitsmodus ]-elementet i fotoopptaksmenyen.

 • De tilgjengelige alternativene varierer med opptaksmodusen.

  Alternativ Beskrivelse Tilgjengelig i
  I [ Utfyllingsblits ] (synkronisering med frontgardin) Denne modusen anbefales i de fleste situasjoner. I modusene P og A vil lukkerhastigheten automatisk settes til verdier mellom ¹⁄₂₀₀ s (eller ¹⁄₈₀₀₀ s med automatisk FP høyhastighetssynkronisering) og ¹⁄₆₀ s. P , S , A , M
  J [ Reduksjon av røde øyne ]

  Brukes til portretter. Blitsen utløses eller kameraets rød-øye-reduksjonslampe tennes før bildet tas, og reduserer "røde øyne".

  • De ønskede resultatene oppnås kanskje ikke hvis motivet eller kameraet beveger seg før lukkeren utløses (denne innstillingen anbefales ikke med motiver i bevegelse eller i andre situasjoner som krever en rask lukkerrespons).

  P , S , A , M

  L [ Langsom synkronisering ]

  Når det gjelder "utfyllingsblits", bortsett fra at lukkerhastigheten reduseres automatisk for å fange bakgrunnslys om natten eller under dårlig lys.

  • Merk at bilder kan være utsatt for uskarphet på grunn av kamerarystelser ved lave lukkerhastigheter.
  • Bruk av stativ anbefales.

  P , A

  K [ Langsom synkronisering + røde øyne ] (reduksjon av røde øyne med langsom synkronisering)

  Brukes til å inkludere bakgrunnsbelysning i portretter. Reduksjon av røde øyne er kombinert med langsomme lukkerhastigheter for å fange bakgrunnslys om natten eller under dårlig lys.

  Merk at bilder kan være utsatt for uskarphet på grunn av kamerarystelser ved lave lukkerhastigheter.

  Bruk av stativ anbefales.

  P , A

  M [ Bakre gardinsynkronisering ]

  Blitsen utløses like før lukkeren lukkes, og skaper effekten av en lysstrøm bak bevegelige lyskilder.

  • Hvis du velger modus P eller A etter å ha valgt dette alternativet, stiller du blitsmodusen til sakte synkronisering.
  • Merk at bilder kan være utsatt for uskarphet på grunn av kamerarystelser ved lave lukkerhastigheter.
  • Bruk av stativ anbefales.

  P , S , A , M

  s [ Blink av ] Blitsen utløses ikke.

  P , S , A , M

Studio Strobe-belysning

Synkronisering med bakre gardin kan ikke synkroniseres riktig med studioblitssystemer.