Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

TV-er

  • Etter at du har stilt inn TV-en til HDMI inngangskanalen, slår du på kameraet og trykker på K knappen for å se bilder på TV-skjermen.
  • Lydavspillingsvolumet kan justeres ved hjelp av kontrollene på TV-en. Kamerakontroller kan ikke brukes.
  • Hvis kameraet er sammenkoblet med en smartenhet som kjører SnapBridge appen, kan enheten brukes til å fjernstyre avspilling mens kameraet er koblet til en TV. Se SnapBridge online-hjelp for detaljer.
  • Bruk en HDMI inngangskontakt som er kompatibel med HDMI 2.1 for å koble til TV-er som støtter 8K-inngang.

Forsiktig: Wi-Fi og HDMI

Kameraet vil enten redusere utgangsoppløsningen eller suspendere HDMI utgangen hvis den er koblet til en ekstern enhet via Wi-Fi med ett av følgende alternativer valgt for bildestørrelse/bildehastighet.

  • 4320/30p, 4320/25p eller 4320/24p
  • 2160/120p, 2160/100p, 2160/60p eller 2160/50p

Kameraet vil også redusere utgangsoppløsningen eller suspendere HDMI utgangen hvis du kobler til en ekstern enhet via Wi-Fi mens noen av de foregående alternativene er valgt.

Wi-Fi og HDMI : Vise og redigere videoer

Å koble til en annen enhet via Wi-Fi mens du ser på eller redigerer en video på en ekstern enhet koblet til via HDMI kan, avhengig av bildestørrelsen/bildehastigheten til den aktuelle videoen, føre til at avspilling eller redigering avsluttes.