Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Viser bilder

Avspilling på full skjerm

Trykk på K -knappen for å se det siste bildet i full skjerm på skjermen.

  • Trykk 4 for å gå tilbake til forrige bilde, 2 for å hoppe til neste bilde.
  • Trykk på 1 , 3 eller DISP- knappen for å se mer informasjon om det gjeldende bildet ( 0 Fotoinformasjon ).

Miniatyravspilling

For å vise flere bilder, trykk på W ( Q )-knappen når et bilde vises på full skjerm.

  • Antall bilder som vises øker fra 4 til 9 til 72 hver gang W ( Q )-knappen trykkes, og reduseres for hvert trykk på X -knappen.
  • Fremhev bilder med 1 , 3 , 4 eller 2 .

Trykk på kontroller

Berøringskontroller kan brukes når bilder vises på skjermen ( 0 Avspilling ).

Automatisk bilderotasjon

For å vise "høye" (portrett-orienterte) fotografier i høy orientering, velg [ ON ] for [ Auto-rotate pictures ] i avspillingsmenyen.

Bildeanmeldelse

Når [ ] er valgt for [ Bildegjennomgang ] i avspillingsmenyen, vises bilder automatisk etter fotografering; det er ikke nødvendig å trykke på K knappen.

  • Hvis [ På (kun skjerm) ] er valgt, vises ikke bilder i søkeren.
  • I kontinuerlig utløsermodus begynner visningen når fotograferingen avsluttes, med det første bildet i gjeldende serie vist.
  • Bilder roteres ikke automatisk under bildevisning selv når [ ] er valgt for [ Autoroter bilder ] i avspillingsmenyen.