Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Avspillingszoom

For å zoome inn på et bilde som vises i fullskjermsavspilling, trykk X eller J eller gi skjermen to raske trykk. [ FX (36×24) ]-formatbilder kan zoomes inn til maksimalt ca. 32× ([ Large ] bilder), 24× ([ Medium ]) eller 16× ([ Small ]). Ansikter som oppdages under zoom indikeres med hvite kanter; roter underkommandohjulet for å se andre ansikter.

Bruke avspillingszoom

Operasjon Beskrivelse
Zoom inn/zoom ut
  • Trykk på X knappen eller bruk strekkbevegelser for å zoome inn. For å zoome ut, trykk på W ( Q ) eller bruk klypebevegelser.
  • Et navigasjonsvindu vises nederst til høyre på skjermen når zoomforholdet endres, med området som for øyeblikket er synlig indikert med en gul kant. En stolpe under navigasjonsvinduet viser zoomforholdet, og blir grønt ved 1 : 1 (100%). Navigasjonsvinduet tømmes fra displayet etter noen sekunder.

Se andre områder av bildet Bruk multivelgeren eller glidebevegelser for å se områder av bildet som ikke er synlige på skjermen. Hold multivelgeren inne for å bla raskt til andre områder av rammen.
Beskjær bildet For å beskjære bildet til området som er synlig på skjermen, trykk i og velg [ Hurtigbeskjæring ].
Velg ansikter

Ansikter som oppdages under zoom, indikeres med hvite kanter i navigasjonsvinduet. Roter underkommandohjulet eller trykk på veiledningen på skjermen for å se andre ansikter.

Se andre bilder Roter hovedkommandohjulet for å se det samme stedet i andre bilder uten å endre zoomforholdet (ved å velge en video avbrytes zoomen). Du kan også se andre bilder ved å trykke på e eller f ikonet nederst på skjermen.
Beskytt bilder Trykk på g ( Fn3 )-knappen for å slå beskyttelse for gjeldende bilde på eller av ( 0 Beskytte bilder mot sletting ).
Avslutt til opptaksmodus Trykk utløseren halvveis ned eller trykk på K knappen for å avslutte.
Se menyer Trykk på G -knappen for å vise menyene.