Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Opptak av HLG-video

Video tatt opp i Hybrid Log Gamma (HLG)-format kan brukes til HDR-kringkasting og lignende. For å ta opp HLG-video, velg [ H.265 10-bit (MOV) ] for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen og velg [ HLG ] tonemodus.

  • o vises i opptaksdisplayet.
  • For optimal fargegjengivelse når du ser på HLG-opptak, bruk skjermer, datamaskiner, operativsystemer, applikasjoner og annet utstyr som er kompatibelt med HLG.

Forsiktig: HLG Video

  • Bilder tatt med [ HLG ] valgt for tonemodus kan vise mer "støy" i form av tilfeldige lyse piksler, tåke eller linjer enn bilder tatt med [ SDR ] eller [ N-Log ].
  • Den laveste verdien som er tilgjengelig for elementet [ ISO sensitivity settings ] > [ Maximum sensitivity ] i videoopptaksmenyen er ISO 800.
  • Den laveste tilgjengelige verdien for elementet [ ISO sensitivity settings ] > [ ISO sensitivity ( mode M ) ] i videoopptaksmenyen er ISO 400.
  • ISO-følsomheter på Hi 0.3 til Hi 2.0 er ikke tilgjengelige.
  • Innstillinger Picture Control kan ikke justeres med [ Sett Picture Control ]-elementet i videoopptaksmenyen. Du kan kontrollere utseendet til HLG-videoer ved å bruke [ HLG-kvalitet ] i videoopptaksmenyen.
  • Elementet [ Active D-Lighting ] i videoopptaksmenyen er satt til [ Off ] og kan ikke endres.
  • Displayet på skjermen kan flimre eller virke kornete.
  • Kameraet kan ha problemer med å fokusere med autofokus, men dette indikerer ikke en funksjonsfeil.

HDR (HLG)-utgang

Optimal fargegjengivelse i HDR (HLG)-opptak via HDMI kan bare oppnås hvis lagringsenheten, skjermen og annet utstyr støtter HDR (HLG). Hvis det mottas et signal fra den tilkoblede enheten som indikerer at den støtter HDR (HLG), vil kameraet svare med en "gamma: HLG" identifikator.

Kameraopptak og avspillingsskjermer

Når [ HLG ] er valgt for tonemodus, kan opptaks- og avspillingsvisningene på kameraets monitor og søker inneholde "støy" i form av tilfeldig fordelte lyse piksler, tåke eller linjer eller mislykkes i å gjengi høylys nøyaktig mettede farger. For nøyaktig tonegjengivelse, bruk skjermer, datamaskiner, operativsystemer, applikasjoner og annet utstyr som er kompatibelt med HLG.

Vise og redigere HLG-videoer

HLG-videoer kan bare sees og redigeres ved hjelp av dataprogramvare som støtter HLG-videoformatet. Nikon NX Studio programvare viser HLG-videoer i miniatyrbildelisten, men kan ikke brukes til å vise eller redigere dem.