Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Alternativer for videobildeområde

Bildeområdet for videoer kan velges ved å bruke [ Bildeområde ] > [ Velg bildeområde ] i videoopptaksmenyen. Beskjæringen som brukes til å filme video varierer med det valgte alternativet. Uansett hvilket alternativ som er valgt, er sideforholdet 16:9.

 • Velg [ FX ] for å ta opp videoer i det som refereres til som " FX -basert videoformat", [ DX ] for å ta opp i " DX -basert videoformat".
 • Bildeområdet for videoer tatt opp med [ N-RAW 12-bit (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] valgt for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen bestemmes av alternativet valgt for [ Bildestørrelse/bildefrekvens ]. Alternativet valgt for [ Bildeområde ] > [ Velg bildeområde ] i videoopptaksmenyen gjelder ikke.
 • Velge [ DX ] for [ Velg bildeområde ] eller montere et DX objektiv på kameraet med [ 3840×2160; 120p ], [ 3840×2160; 100p ], [ 1920×1080; 120p ], eller [ 1920×1080; 100p ] valgt for [ Bildestørrelse/bildehastighet ] øker den tilsynelatende brennvidden med omtrent 2,3× sammenlignet med FX -format.
 • Alternativet som er valgt vises med et ikon i displayet. Hvis [ ] er valgt for [ Bildeområde ] > [ DX beskjæringsvarsel ] i videoopptaksmenyen, vil et bildeområdeikon blinke i opptaksskjermen når DX eller 2,3× beskjæring er valgt.

 • Størrelsene på de forskjellige avlingene er vist nedenfor.

  Format Størrelse
  FX -basert videoformat Ca. 35,9 × 20,2 mm
  DX -basert videoformat Ca. 23,5 × 13,2 mm
  2,3× Ca. 16,7 × 9,4 mm
 • DX -basert videoformat velges automatisk når et DX objektiv er festet.
 • Når 7680 × 4320 er valgt for rammestørrelse, er bildeområdet fast på [ FX ]. Rammestørrelsen endres til 3840 × 2160 når et DX objektiv er festet.
 • Hvis du velger [ ON ] for [ Electronic VR ] i videoopptaksmenyen, reduseres størrelsen på beskjæringen.