Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Portrettinntrykksbalanse

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Finjuster fargetone- og lysstyrkeinnstillinger for menneskelige portrettmotiver og lagre resultatene for bruk under fotografering som [ Modus 1 ], [ Modus 2 ] eller [ Modus 3 ].

Opprette balansemoduser for portrettinntrykk

 1. Velg [ Portrait impression balance ] i fotoopptaksmenyen.

 2. Marker en modus fra [ Modus 1 ] til [ Modus 3 ] og trykk på 2 .

  • Alternativer for den valgte modusen vil vises.

 3. Juster fargetone og lysstyrke.

  • Trykk på 4 eller 2 for å justere fargetonen på M (magenta)–Y (gul) aksen. Magenta øker når du beveger deg mot M, gul (gul) når du beveger deg mot Y.
  • Trykk på 1 eller 3 for å justere lysstyrken. Lysstyrken øker når verdiene går opp og avtar når de går ned.
  • De valgte verdiene vises til høyre for rutenettet.
  • For å gjenopprette standardinnstillinger, trykk på O ( Q )-knappen.

 4. Lagre endringer.

  • Trykk på J for å lagre endringer og gå ut til menyene.
  • Moduser som har blitt endret fra standardverdier er indikert med stjerner (" U ").
  • Gjenta trinn 1 til 4 for å opprette flere moduser.

Bruke lagrede moduser

For å aktivere portrettinntrykksbalanse under fotografering, velg ønsket modus ([ Mode 1 ] til [ Mode 3 ]) for [ Portrait impression balance ] i fotoopptaksmenyen.

"Portrettvisningsbalanse"

[ Stående visningsbalanse ] vil ikke være tilgjengelig hvis:

 • [ Monokrom ] eller [ Creative Picture Control ] er valgt for [ Still inn Picture Control ] eller
 • [ Monokrom ] er valgt for [ Still inn Picture Control (HLG) ].

Forhåndsvisning av resultatene

Hvis [ Portrettinntrykksbalanse ] har blitt tildelt en plass i i -menyen ved hjelp av Custom Setting f1 [ Customize i menu ], kan du velge dette alternativet, rotere hovedkommandohjulet for å velge en modus, og deretter justere fargetone og lysstyrke ved hjelp av multi velgeren mens du forhåndsviser effektene deres på motivet som er innrammet på skjermen.