Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Punkter å merke seg når du filmer videoer

Legg merke til følgende punkter når du spiller inn videoer:

  • Hver video kan være opptil 125 minutter lang.
  • Hver video som tas opp på et kort med en kapasitet på 32 GB eller mindre, vil bli lagret over maksimalt 8 filer. Hver av disse filene vil være maksimalt 4 GB store. Antall filer og lengden på hver fil varierer med alternativene som er valgt for [ Frame size/frame rate ].
  • Hvis [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ] er valgt for [ Videofiltype ] i videoopptaksmenyen og minnekortet har en kapasitet på 32 GB eller mindre, vil opptaket automatisk avsluttes når filen når 4 GB i størrelse . Videoer tas ikke opp på tvers av flere filer.
  • Avhengig av minnekortets skrivehastighet, kan opptaket avsluttes før maksimal lengde er nådd.
  • Video kan ikke tas opp på SD-minnekort eller til XQD minnekort med en kapasitet på 32 GB eller mindre når [ N- RAW 12-bit (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] er valgt for [ Video filtype ] i videoopptaksmenyen.
  • Et 0 ikon ( 0 0 -ikonet ) indikerer at videoer ikke kan tas opp.
  • [ Spot metering ] er ikke tilgjengelig under videoopptak.
  • Blitsbelysning ( 0 Bruk av blits på kameraet ) kan ikke brukes.

Videoopptak: Opptaksmodus

Eksponeringsinnstillingene som kan justeres under filming varierer med opptaksmodusen:

Modus Blenderåpning Lukkerhastighet ISO-følsomhet 2
P , S 1 3
EN 4 3
M 4 4 44

Eksponeringskontroll i modus S er den samme som i modus P .

Maksimal ISO-følsomhet for videoer tatt opp med [ ] valgt for [ Elektronisk VR ] i videoopptaksmenyen er ISO 25600.

Den øvre grensen for ISO-følsomhet kan velges ved å bruke [ ISO sensitivity settings ] > [ Maximum sensitivity ] elementet i videoopptaksmenyen.

Hvis [ ] er valgt for [ ISO-følsomhetsinnstillinger ] > [ Auto ISO-kontroll (modus M) ] i videoopptaksmenyen, kan den øvre grensen for ISO-følsomhet velges med [ Maksimal følsomhet ].

Justering av hvitbalanse under videoopptak

Hvitbalansen kan justeres under videoopptak ved å holde inne U knappen og dreie et kommandohjul.

Bruke en fast lukkerhastighet

I modus M kan lukkerhastigheten settes til verdier mellom ¹⁄₂₅ s og ¹⁄₃₂₀₀₀ s (den laveste tilgjengelige lukkerhastigheten varierer med bildehastigheten).

Trådløse fjernkontroller og fjernledninger

Hvis [ Ta opp videoer ] er valgt for egendefinert innstilling g2 [ Egendefinerte kontroller ] > [ Utløserknapp ], kan utløserknappene på valgfrie trådløse fjernkontroller og fjernkontroller trykkes halvveis ned for å fokusere eller trykkes helt ned for å starte og avslutte videoopptaket.

Bruke en ekstern mikrofon

Tredjeparts mikrofoner med 3,5 mm mini-jack-plugger kan brukes til å ta opp lyd for videoer.

  • Bruk [ Mic jack plug-in power ] i videoopptaksmenyen for å velge om strømmen til den eksterne mikrofonen leveres av kameraet ( 0 Mic Jack Plug-in Power ).