Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Høyfrekvent flimmerreduksjon

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Ved å velge [ På (finjustering av lukkerhastighet) ] kan lukkerhastigheter mellom ¹⁄₈₀₀₀ og ¹⁄₃₀ s justeres i mindre trinn i modusene S og M , slik at hastigheter som holder flimring til et minimum blir funnet ved å se forhåndsvisningen i opptaksdisplayet.

  • Flimring kan forårsake bånd på bilder tatt under høyfrekvent LED-belysning eller i bilder som inkluderer skjermer med høyfrekvente LED-skjermer. Å redusere størrelsen på trinnene som brukes for valg av lukkerhastighet, hjelper til med å identifisere hastigheter som holder flimmer til et minimum.

  • Etter å ha valgt en lukkerhastighet som passer for motivet ditt, aktiver høyfrekvent flimmerreduksjon og finjuster lukkerhastigheten mens du ser på motivet i opptaksskjermen til du finner en verdi som minimerer flimmer og bånd. Effekten kan lettere fastslås ved å zoome inn på motivet ved hjelp av displayzoom.
  • Når høyfrekvent flimmerreduksjon er aktivert, viser lukkerhastighetsvisningen kun nevneren, med et siffer lagt til etter desimaltegnet.

  • Den nøyaktige lukkerhastigheten vises. For eksempel er lukkerhastigheten når ¹⁄₅₀₀ s er valgt, nøyaktig ¹⁄₅₁₂ s, som displayet viser som "512.0", nevneren.
  • Hvis du slår av høyfrekvent flimmerreduksjon, returnerer lukkerhastigheten til nærmeste av verdiene som normalt vises.

Forsiktig: Høyfrekvent flimmerreduksjon

  • Effektene av flimmer i opptaksskjermen kan avvike fra de som er sett på fotografier. Vi anbefaler at du tar testbilder for å identifisere lukkerhastigheten som minimerer flimmer og bånd.
  • Eksponeringsvedlikehold er deaktivert mens høyfrekvent flimmerreduksjon er aktiv, selv når [ Lukkerhastighet ] er valgt for egendefinert innstilling b7 [ Behold eksp. når f/endringer ].

Bruke " Recall Shooting Functions " med høyfrekvent flimmerreduksjon

Hvis du velger [ Lagre gjeldende innstillinger ] for egendefinert innstilling f2 [ Egendefinerte kontroller (fotografering) ] > [ Hent frem opptaksfunksjoner ] eller [ Hent frem opptaksfunksjoner (hold) ] mens høyfrekvent flimmerreduksjon er aktiv, lagres lukkerhastigheten som er valgt via fin- tuning. Dette lar deg for eksempel identifisere og lagre lukkerhastigheten som minimerer striping i en høyfrekvent LED-skjerm og deretter umiddelbart hente frem den lagrede verdien ved å bruke den valgte knappen bare når LED-displayet er i rammen.