Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Bruke en blits på kameraet

  1. Monter en blitsenhet på kameraets tilbehørssko.

    Se dokumentasjonen som følger med hver blits for informasjon om montering av enheten på kameraet.

  2. Slå på kameraet og blitsen.

    Blitsen vil begynne å lade; blitsklar-indikatoren ( c ) vises i opptaksdisplayet når ladingen er fullført.

  3. Velg blitskontrollmodus ( 0 blitskontrollmodus ) og blitsmodus ( 0 blitsmoduser ).

  4. Juster lukkerhastighet og blenderåpning.

  5. Ta bilder.

Lukkerhastighet

Lukkerhastigheten kan stilles inn som følger når en valgfri blitsenhet brukes:

Fotograferingsmodus Lukkerhastighet
P , A Stilles inn automatisk av kameraet (¹⁄₂₀₀ s–¹⁄₆₀ s) *
S ¹⁄₂₀₀ s–30 s
M ¹⁄₂₀₀ s–30 s, Bulb , Time

Lukkerhastigheten kan stilles inn så lavt som 30 s hvis langsom synkronisering, langsom synkronisering med bakre gardin eller langsom synkronisering med rød-øyereduksjon er valgt for blitsmodus.

Forsiktig: Tredjeparts blitsenheter

Kameraet kan ikke brukes med blitsenheter som vil påføre spenninger over 250 V på kameraets X-kontakter eller kortslutte kontakter på tilbehørsskoen. Bruk av slike blitsenheter kan ikke bare forstyrre normal drift av kameraet, men også skade blitssynkroniseringskretsene til kameraet og/eller blitsen.

i-TTL blitskontroll

Når en valgfri blitsenhet som støtter Nikon Creative Lighting System er koblet til og satt til TTL, bruker kameraet monitorforblitser for balansert eller standard " i-TTL utfyllingsblits"-blitskontroll. i-TTL blitskontroll er ikke tilgjengelig med blitsenheter som ikke støtter Nikon Creative Lighting System. Kameraet støtter følgende typer i-TTL blitskontroll:

Blitskontroll Beskrivelse
i-TTL balansert utfyllingsblits Kameraet bruker " i-TTL balansert utfyllingsblits"-blitskontroll for en naturlig balanse mellom hovedmotivet og omgivende bakgrunnsbelysning. Etter at utløserknappen er trykket ned og rett før hovedblitsen, avgir blitsenheten en serie forhåndsblitser på skjermen som kameraet bruker for å optimalisere blitseffekten for en balanse mellom hovedmotivet og bakgrunnsbelysningen.
Standard i-TTL utfyllingsblits Blitseffekten justeres for å bringe belysningen i rammen til et standardnivå; lysstyrken på bakgrunnen tas ikke med i betraktningen. Anbefales for bilder der hovedmotivet fremheves på bekostning av bakgrunnsdetaljer, eller når eksponeringskompensasjon brukes.
  • Standard i-TTL utfyllingsblits aktiveres automatisk når [ Spot metering ] er valgt.