Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Vibrasjonsreduksjon

G -knapp U C fotoopptaksmeny

Velg om du vil aktivere vibrasjonsreduksjon. Alternativene som er tilgjengelige varierer med objektivet.

Alternativ Beskrivelse
C [ Normal ] Velg for forbedret vibrasjonsreduksjon når du fotograferer statiske motiver.
D [ Sport ] Velg når du fotograferer idrettsutøvere og andre motiver som beveger seg raskt og uforutsigbart.
[ Av ] Vibrasjonsreduksjon er deaktivert.

Forsiktig: Bruk av vibrasjonsreduksjon

  • [ Vibrasjonsreduksjon ] kan være utilgjengelig med enkelte objektiver.
  • Vi anbefaler at du venter til bildet i displayet har stabilisert seg før du tar bilder.
  • Når [ Normal ] er valgt for objektiver som støtter vibrasjonsreduksjon, kan bildet i søkeren vibrere før lukkeren utløses, men dette er en naturlig konsekvens av hvordan vibrasjonsreduksjon utføres og indikerer ikke en funksjonsfeil. [ Sport ] eller [ Off ] kan brukes hvis du synes bevegelsen er distraherende.
  • [ Normal ] eller [ Sport ] anbefales for panoreringsbilder. I modusene [ Normal ] og [ Sport ] gjelder vibrasjonsreduksjon kun for bevegelser som ikke er en del av pannen. Hvis kameraet panoreres horisontalt, for eksempel, vil vibrasjonsreduksjon kun brukes på vertikal risting.
  • [ Normal ] og [ Sport ] anbefales også hvis kameraet er montert på stativ eller monopod. Vær imidlertid oppmerksom på at [ Av ] kan være et bedre valg med enkelte stativer avhengig av opptaksforholdene. Innstillingene kan variere fra objektiv til objektiv; se objektivdokumentasjonen for mer informasjon.
  • Hvis et objektiv med F-fatning med bryter for vibrasjonsreduksjon er festet via en valgfri FTZ II / FTZ monteringsadapter, vil [ Vibrasjonsreduksjon ] være nedtonet og utilgjengelig. Bruk linsebryteren for vibrasjonsreduksjon.