Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Kameraoppsett

Slå på kameraet, velg et språk og still klokken. Før du bruker kameraet for første gang, følg trinnene nedenfor for å velge språk og tidssone og stille inn klokken slik at riktig klokkeslett og dato tas opp med alle bildene du tar.

 1. Trykk på G , og uthev [ Språk ] i oppsettmenyen og trykk på 2 .

  For informasjon om bruk av menyene, se "Bruke menyene" ( 0 Bruke menyene ).

 2. Velg et språk.

  Trykk på 1 eller 3 for å utheve ønsket språk og trykk på J (språkene som er tilgjengelige varierer med landet eller regionen der kameraet opprinnelig ble kjøpt).

 3. Uthev [ Tidssone og dato ] og trykk på 2 .

 4. Velg en tidssone.

  • Velg [ Tidssone ] i [ Tidssone og dato ]-skjermen.
  • Displayet viser valgte byer i den valgte sonen og forskjellen mellom tiden i den valgte sonen og UTC.
  • Marker en tidssone i [ Tidssone ]-skjermen og trykk på J

 5. Slå sommertid på eller av.

  • Velg [ Sommertid ] i [ Tidssone og dato ]-skjermen.
  • Velg [ ON ] (sommertid på) eller [ OFF ] (sommertid av).
  • Velger du [ ] går klokken én time fremover; for å angre effekten, velg [ OFF ].

 6. Still klokken.

  • Velg [ Dato og klokkeslett ] i [ Tidssone og dato ]-skjermen.
  • Trykk på J etter å ha brukt multivelgeren for å stille klokken til dato og klokkeslett i den valgte tidssonen i [ Date and time ]-skjermen (merk at kameraet bruker en 24-timers klokke).

 7. Velg et datoformat.

  • Velg [ Datoformat ] i [ Tidssone og dato ]-skjermen.
  • Marker ønsket dato (år, måned og dag) visningsrekkefølge og trykk på J .

 8. Gå ut av menyene.

  Trykk lett utløseren halvveis ned for å gå tilbake til opptaksmodus.

t ikonet

Et blinkende t ikon i opptaksdisplayet indikerer at kameraklokken er tilbakestilt. Datoen og klokkeslettet som ble tatt opp med nye bilder vil ikke være korrekte; bruk alternativet [ Tidssone og dato ] > [ Dato og klokkeslett ] i oppsettmenyen for å stille klokken til riktig klokkeslett og dato. Kameraklokken drives av et uavhengig klokkebatteri. Klokkebatteriet lades når hovedbatteriet er satt inn i kameraet. Det tar ca. 2 dager å lade. Når den er ladet, vil den drive klokken i omtrent en måned.