Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Oversetter

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER LEVERT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALLE GARANTIER KNYTTET TIL OVERSETTELSENE, UTTRYKKELIGE ELLER UNDERFORSTÅTTE, INKLUDERT ALLE GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER FOR SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENGELIGHET.

Nikon Corporation (nedenfor, "Nikon") sine referansehåndbøker har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved hjelp av oversettelsesprogramvare drevet av Google Oversetter. Det er gjort rimelige anstrengelser for å gi en nøyaktig oversettelse, men ingen automatisert oversettelse er perfekt, og er heller ikke ment å erstatte menneskelige oversettere. Oversettelser leveres som en tjeneste til brukere av Nikons referansehåndbøker, og leveres "som de er". Det gis ingen garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, med hensyn til nøyaktigheten, påliteligheten eller korrektheten for enhver oversettelse gjort fra engelsk til et annet språk. Noe innhold (slik som bilder, videoer, Flash-videoer osv.) vil kanskje ikke være nøyaktig oversatt som følge av begrensningene til oversettelsesprogramvaren.

Den offisielle teksten er den engelske versjonen av referansehåndbøkene. Eventuelle uoverensstemmelser eller forskjeller som oppstår i oversettelsen, er ikke bindende og har ingen juridisk virkning for etterlevelse eller håndhevelse. Dersom du har spørsmål knyttet til nøyaktigheten av informasjonen i de oversatte referansehåndbøkene, se den engelske versjonen av håndbøkene som er den offisielle versjonen.

Synkronisering av kameraklokker

Når kameraene er koblet til nettverket ved hjelp av [ Koble til andre kameraer ] i nettverksmenyen, kan klokkene på alle kameraene i den gjeldende gruppen som er tilkoblet stilles til klokkeslettet og datoen som rapporteres av hovedkameraet. Synkronisering gjelder for alle alternativer i oppsettmenyen [ Tidssone og dato ]-skjermen.

 1. Koble kameraene til nettverket ved å bruke [ Koble til andre kameraer ] > [ Nettverksinnstillinger ] i nettverksmenyen.

  For mer informasjon, se "Synchronized Release" ( 0 Synchronized Release ).

 2. På hovedkameraet velger du [ Koble til andre kameraer ], og merk deretter [ Synkroniser dato og klokkeslett ] og trykk på 2 .

  • Klokkeinnstillingene for hovedkameraet vises.
  • [ Synkroniser dato og klokkeslett ] er ikke tilgjengelig på de eksterne kameraene.
  • [ Synkroniser dato og klokkeslett ] vil ikke være tilgjengelig hvis ikke noe kamera er koblet til nettverket.

 3. Trykk på J

  • Klokkene på de eksterne kameraene vil stilles til datoen og klokkeslettet som rapporteres av hovedkameraet.
  • En melding vil vises når prosessen er fullført.
  • Trykk på J igjen for å gå tilbake til [ Koble til andre kameraer ]-skjermen.