Adăugați informații despre drepturile de autor la fotografiile noi pe măsură ce sunt realizate. Informațiile privind drepturile de autor pot fi vizualizate în fila [ Info ] NX Studio.

Introduceți numele fotografului (maximum 36 de caractere) și deținătorul drepturilor de autor (maximum 54 de caractere). Evidențiați [ Artist ] sau [ Copyright ] și apăsați 2 pentru a afișa un dialog de introducere a textului. Pentru informații despre introducerea textului, consultați „Introducerea textului” ( Introducerea textului ).

Informațiile privind drepturile de autor vor fi atașate la fotografiile realizate în timp ce [ Atașați informații despre drepturi de autor ] este [ ACTIVAT ].

  • Pentru a preveni utilizarea neautorizată a numelor artistului sau deținătorului drepturilor de autor, asigurați-vă că este selectat [ OFF ] pentru [ Atașați informații despre copyright ] înainte de a împrumuta sau a transfera camera unei alte persoane. De asemenea, va trebui să vă asigurați că câmpurile pentru artist și drepturile de autor sunt goale.

  • Nikon nu își asumă răspunderea pentru orice daune sau dispute care decurg din utilizarea opțiunii [ Informații privind drepturile de autor].

  • Informațiile privind drepturile de autor pot fi vizualizate pe pagina [ Informații despre drepturi de autor] din afișajul cu informații despre fotografii.

  • Pentru a afișa pagina [ Info copyright ], selectați ( M ) atât [ Date de fotografiere ], cât și [ Informații copyright ] pentru [ Opțiuni de afișare redare ] în meniul de redare.