Izberite, ali fotoaparat prilagodi predogled v iskalu ali na zaslonu, da odraža, kako bodo nastavitve fotografiranja vplivale na odtenek in svetlost končne slike. Ne glede na izbrano možnost so učinki nastavitev kamere vedno vidni v video načinu.

Možnost

Opis

V

[ Prikaži učinke nastavitev ]

Učinki sprememb nastavitev, kot so nastavitev beline, nadzor slike in kompenzacija osvetlitve, so vidni na zaslonu za fotografiranje.

  • Na zaslonu za fotografiranje se prikaže V

W

[ Prilagodi za lažji ogled ]

Učinki sprememb nastavitev, kot so nastavitev beline, nadzor slike in kompenzacija osvetlitve, niso vidni na zaslonu za fotografiranje. Če pritisnete 2 , ko je označeno [ Prilagodi za lažji ogled ], se prikažeta možnosti [ Samodejno ] in [ Po meri ].

  • [ Samodejno ]: Barva, svetlost in druge nastavitve so prilagojene za lažji ogled med daljšimi obdobji uporabe.

  • [ Po meri ]: Pritisnite 2 , da naredite posamezne prilagoditve za [ White balance ], [ Set Picture Control ] in [ Brighten shadows ].

    • [ Ravnovesje beline ]: izberite med [ Predogled trenutne nastavitve ], [ Samodejno ] in [ Izberi barvno temperaturo ]. Izberite [ Izberite barvno temperaturo ], da izberete barvno temperaturo za zaslon za fotografiranje.

    • [ Nastavi nadzor slike ]: izberite med [ Predogled trenutne nastavitve ] in [ Prilagodi za lažji ogled ].

    • [ Posvetli sence ]: izberite, ali ali za koliko kamera osvetli sence (temna področja) na zaslonu; razpoložljive možnosti so [ Off ], [ +1 ], [ +2 ] in [ +3 ]. Višja kot je vrednost, večji je učinek.

  • W se prikaže na zaslonu za fotografiranje.

A Nastavitve po meri: Natančna nastavitev fotoaparata

a: Osredotočite se

b: Merjenje/Osvetlitev

c: Časovniki/zaklepanje AE

d: Snemanje/prikaz

e: Kadriranje/Bliskavica

f: Kontrole

g: Video