En række tilbehør er tilgængeligt til dit Nikon-kamera.

Strømkilder
 • EN-EL25 genopladeligt Li-ion-batteri : Yderligere EN-EL25-batterier er tilgængelige fra lokale forhandlere og Nikon-servicerepræsentanter.
 • MH-32 batterioplader : MH-32 kan bruges til at genoplade EN-EL25 batterier.
 • EH-73P AC-opladningsadapter : EH-73P kan bruges til at oplade EN-EL25-batterier, der er sat i kameraet (batteriet oplades kun, når kameraet er slukket).
Filtre
 • Neutral Color (NC) filtre kan bruges til at beskytte linsen.
 • For at forhindre spøgelser skal du undgå at bruge filtre, når motivet er indrammet mod et stærkt lys, eller når en skarp lyskilde er i rammen.
 • Centervægtet måling anbefales, hvis matrixmåling ikke giver de ønskede resultater for filtre med eksponeringsfaktorer (filterfaktorer) over 1× (Y44, Y48, Y52, O56, R60, X0, X1, C-PL, ND2S, ND4, ND4S, ND8, ND8S, ND400, A2, A12, B2, B8, B12). Se filtermanualen for detaljer.
 • Filtre beregnet til fotografering med specielle effekter kan forstyrre autofokus eller fokusindikatoren ( I ).
USB kabler UC-E21 USB-kabel : Et USB-kabel med et Micro-B-stik til tilslutning til kameraet og et type A-stik til tilslutning til USB-enheden.
Hot shoe adaptere AS-15 Sync Terminal Adapter : Monter AS-15 på kameraets hot shoe for at forbinde studieblitzlys eller andet flashudstyr via en sync terminal.
Tilbehør til sko BS-1 Accessory Shoe Cover : Et cover, der beskytter tilbehørsskoen, når der ikke er monteret en flashenhed.
Kropshætter BF-N1 Body Cap : Body Cap forhindrer, at støv kommer ind i kameraet, når et objektiv ikke er på plads.
Tilbehør til søger okular

DK-30 gummi øjenkop : DK-30 gør billedet i søgeren lettere at se, hvilket forhindrer øjentræthed.

Fjerne

Erstatte

Monter adaptere

FTZ-fatningsadapter : En adapter, der gør det muligt at bruge NIKKOR F-objektiver med digitale kameraer, der understøtter udskiftelige Z-fatningsobjektiver. Billedvinklen svarer til den for et objektiv med en 35 mm formatækvivalent brændvidde, der er cirka 1,5 gange længere.

 • For oplysninger om montering, fjernelse, vedligeholdelse og brug af FTZ-monteringsadaptere henvises til monteringsadapterens manual.
Mikrofoner
 • ME-1 stereomikrofon : Tilslut ME-1 til kameraets mikrofonstik for at optage stereolyd og reducere risikoen for at opfange udstyrsstøj (såsom lyde produceret af objektivet under autofokus).
 • ME-W1 trådløs mikrofon : Brug denne trådløse Bluetooth-mikrofon til optagelse uden for kameraet.
Fjernbetjeninger

ML-L7 fjernbetjening : Når den er parret med kameraet, kan ML-L7 bruges til at tage billeder og optage film på afstand.

 • Brug indstillingerne for trådløs fjernbetjening (ML-L7) > Gem trådløs fjernbetjening i kameraets opsætningsmenu for at parre kameraet med fjernbetjeningen.
 • Kameraet kan kun parres med én fjernbetjening ad gangen. Hvis kameraet er parret successivt med mere end én fjernbetjening, reagerer kameraet kun på den fjernbetjening, som det sidst blev parret med.
 • For at genaktivere kameraet, efter at standby-timeren er udløbet, og skærmen og søgeren er slukket, skal du tænde for fjernbetjeningen og trykke på fjernbetjeningens udløser- eller filmoptageknap og holde den nede.
 • For mere information, se fjernbetjeningsmanualen eller afsnittet om indstillingsmenuen Trådløs fjernbetjening (ML-L7) i kapitlet "Menuguide" i referencemanualen .

Tilgængeligheden kan variere alt efter land eller område. Se vores hjemmeside eller brochurer for den seneste information.

Opladning af AC-adaptere

Når de er sat i kameraet, oplades EN-EL25 genopladelige Li-ion-batterier, mens kameraet er tilsluttet en valgfri EH-73P opladnings-vekselstrømsadapter. Et opbrugt batteri oplades helt på cirka 3 timer og 30 minutter. Bemærk, at i lande eller områder, hvor det kræves, leveres opladnings-vekselstrømsadaptere med en tilsluttet stikadapter; formen på stikadapteren varierer med salgslandet.

 1. Indsæt EN-EL25 i kameraet ( 0 Indsæt batteriet og et hukommelseskort ).

 2. Når du har bekræftet, at kameraet er slukket, skal du tilslutte opladnings-vekselstrømsadapteren med det USB-kabel, der fulgte med kameraet, og tilslutte adapteren. Brug kun et UC-E21 USB-kabel og en EH-73P opladningsadapter; Brug ikke andre opladningsadaptere eller tredjeparts USB-AC-adaptere eller smartphoneopladere. Sæt stikket eller stikadapteren lige ind i stikkontakten i stedet for i en vinkel, og tag de samme forholdsregler, når du frakobler opladnings-vekselstrømsadapteren.

  Opladningslampe

  Kameraets opladningslampe lyser gult, mens opladningen er i gang, og slukker, når opladningen er fuldført. Bemærk, at selvom kameraet kan bruges, mens det er tilsluttet, oplades batteriet ikke, og kameraet trækker ikke strøm fra opladnings-vekselstrømsadapteren, mens kameraet er tændt.

 3. Træk stikket ud og afbryd opladnings-vekselstrømsadapteren, når opladningen er fuldført.

Opladningslampen

Hvis batteriet ikke kan oplades ved hjælp af opladnings-vekselstrømsadapteren, for eksempel fordi batteriet ikke er kompatibelt, eller kameraets temperatur er forhøjet, blinker opladningslampen hurtigt i ca. 30 sekunder og slukker derefter. Hvis opladningslampen er slukket, og du ikke har observeret batteriets opladning, skal du tænde for kameraet og kontrollere batteriniveauet.