Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Kamerainställningar

Slå på kameran, välj ett språk och ställ klockan. Innan du använder kameran för första gången, följ stegen nedan för att välja språk och tidszon och ställa in klockan så att rätt tid och datum kommer att spelas in med alla bilder du tar.

 1. Tryck på G och markera [ Språk ] i inställningsmenyn och tryck på 2 .

  För information om hur du använder menyerna, se "Använda menyerna" ( 0 Använda menyerna ) .

 2. Välj ett språk.

  Tryck på 1 eller 3 för att markera önskat språk och tryck på J (de tillgängliga språken varierar med det land eller den region där kameran ursprungligen köptes).

 3. Markera [ Tidszon och datum ] och tryck på 2 .

 4. Välj en tidszon.

  • Välj [ Tidszon ] på skärmen [ Tidszon och datum ].
  • Displayen listar valda städer i den valda zonen och skillnaden mellan tiden i den valda zonen och UTC.
  • Markera en tidszon på skärmen [ Tidszon ] och tryck på J

 5. Slå på eller av sommartid.

  • Välj [ Sommartid ] på skärmen [ Tidszon och datum ].
  • Välj [ ON ] (sommartid på) eller [ OFF ] (sommartid av).
  • Om du väljer [ ON ] flyttas klockan fram en timme; för att ångra effekten, välj [ OFF ].

 6. Ställ klockan.

  • Välj [ Datum och tid ] i [ Tidszon och datum ]-skärmen.
  • Tryck på J efter att ha använt multiväljaren för att ställa in klockan på datum och tid i den valda tidszonen i [ Datum och tid ]-skärmen (observera att kameran använder en 24-timmars klocka).

 7. Välj ett datumformat.

  • Välj [ Datumformat ] i [ Tidszon och datum ]-skärmen.
  • Markera önskat datum (år, månad och dag) visningsordning och tryck på J .

 8. Stäng menyerna.

  Tryck lätt ned avtryckaren halvvägs för att gå tillbaka till fotograferingsläget.

t -ikonen

En blinkande t -ikon på fotograferingsdisplayen indikerar att kameraklockan har återställts. Datum och tid som spelas in med nya fotografier kommer inte att vara korrekta; använd alternativet [ Tidszon och datum ] > [ Datum och tid ] i inställningsmenyn för att ställa in klockan på rätt tid och datum. Kameraklockan drivs av ett oberoende klockbatteri. Klockbatteriet laddas när huvudbatteriet sätts i kameran. Det tar cirka 2 dagar att ladda. När den är laddad kommer den att driva klockan i ungefär en månad.