Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Visa bildspel

Om du vill visa ett bildspel där bilderna spelas upp en i taget i den ordning som spelats in, väljer du [ Bildspel ] i i menyn. Du kan också välja hur länge några bilder i programmet ska visas.

 1. Välj startbilden med multiväljaren och tryck på i -knappen.

  Bildspelet börjar med den valda bilden och fortsätter genom alla bilder som tagits efter den.

 2. Markera [ Bildspel ] och tryck på 2 .

  För att välja hur länge foton ska visas, markera [ Frame interval ] och tryck på 2 .

 3. Markera [ Start ] och tryck på J

  • Bildspelet startar.
  • När det gäller videor ignoreras alternativet som valts för [ Frame interval ]; istället kommer startbilden att visas en kort stund innan videouppspelningen börjar.
  • När programmet slutar visas ett meddelande innan normal uppspelning återupptas.

Under showen

Följande operationer kan utföras medan showen pågår:

Drift Beskrivning
Hoppa bakåt/hoppa framåt Tryck på 4 för att återgå till föregående bildruta, 2 för att hoppa till nästa bildruta.
Se ytterligare bildinformation Tryck på 1 , 3 eller DISP för att välja vilken bildinformation som ska visas. För att dölja fotoinformation, välj [ Ingen (endast bild) ].
Justera volymen Tryck på X för att öka volymen, W ( Q ) för att minska.
Avsluta till uppspelningsläge Tryck på J för att avsluta bildspelet och återgå till uppspelningsdisplayen.