Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Uppspelningszoom

Om du vill zooma in på ett foto som visas i helskärmsläge trycker du på X eller J eller ger displayen två snabba tryck. Foton i formatet [ FX (36×24) ] kan zoomas in till maximalt cirka 32× ([ Large ] bilder), 24× ([ Medium ]) eller 16× ([ Small ]). Ansikten som upptäcks under zoom indikeras med vita ramar; vrid på underkommandoratten för att se andra ansikten.

Använda uppspelningszoom

Drift Beskrivning
Zooma in/zooma ut
  • Tryck på X -knappen eller använd stretchgester för att zooma in. För att zooma ut, tryck på W ( Q ) eller använd nypgester.
  • Ett navigeringsfönster visas i det nedre högra hörnet av skärmen när zoomförhållandet ändras, med det område som för närvarande är synligt indikerat med en gul ram. En stapel under navigeringsfönstret visar zoomförhållandet och blir grönt vid 1 : 1 (100%). Navigationsfönstret rensas från displayen efter några sekunder.

Se andra delar av bilden Använd multiväljaren eller glidgester för att se delar av bilden som inte syns på monitorn. Håll multiväljaren intryckt för att snabbt rulla till andra delar av bilden.
Beskära bild För att beskära bilden till det område som för närvarande är synligt på monitorn, tryck på i och välj [ Snabbbeskärning ] .
Välj ansikten

Ansikten som upptäcks under zoomen indikeras med vita ramar i navigeringsfönstret. Vrid på underkommandoratten eller tryck på guiden på skärmen för att se andra ansikten.

Se andra bilder Vrid på huvudkommandoratten för att visa samma plats i andra foton utan att ändra zoomförhållandet (om du väljer en video avbryts zoomningen). Du kan också visa andra foton genom att trycka på e eller f -ikonen längst ned på skärmen.
Skydda bilder Tryck på g ( Fn3 )-knappen för att växla skydd för den aktuella bilden på eller av ( 0 Skydda bilder från radering) .
Avsluta till fotograferingsläge Tryck ned avtryckaren halvvägs eller tryck på K knappen för att avsluta.
Visa menyer Tryck på G knappen för att visa menyerna.