Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Spela in HLG-video

Video inspelad i Hybrid Log Gamma (HLG)-format kan användas för HDR-sändningar och liknande. För att spela in HLG-video, välj [ H.265 10-bitars (MOV) ] för [ Videofiltyp ] i videoinspelningsmenyn och välj tonläget [ HLG ].

  • o visas i fotograferingsdisplayen.
  • För optimal färgåtergivning när du tittar på HLG-bilder, använd bildskärmar, datorer, operativsystem, applikationer och annan utrustning som är kompatibel med HLG.

Varningar: HLG-video

  • Bilder tagna med [ HLG ] valt för tonläge kan uppvisa mer "brus" i form av slumpmässigt fördelade ljusa pixlar, dimma eller linjer än bilder tagna med [ SDR ] eller [ N-Log ].
  • Det lägsta tillgängliga värdet för alternativen [ ISO-känslighetsinställningar ] > [ Maximal känslighet ] i videoinspelningsmenyn är ISO 800.
  • Det lägsta tillgängliga värdet för [ ISO-känslighetsinställningar ] > [ ISO-känslighet (läge M) ] i videoinspelningsmenyn är ISO 400.
  • ISO-känsligheter på Hi 0.3 till Hi 2.0 är inte tillgängliga.
  • Picture Control -inställningarna kan inte justeras med alternativet [ Set Picture Control ] i videoinspelningsmenyn. Du kan styra utseendet på HLG-videor med [ HLG-kvalitet ] i videoinspelningsmenyn.
  • Alternativet [ Active D-Lighting ] i videoinspelningsmenyn är inställt på [ Off ] och kan inte ändras.
  • Displayen på monitorn kan flimra eller verka kornig.
  • Kameran kan ha problem med att fokusera med autofokus men detta tyder inte på något fel.

HDR (HLG)-utgång

Optimal färgåtergivning i HDR (HLG)-bilder via HDMI kan endast uppnås om din lagringsenhet, bildskärm och annan utrustning stöder HDR (HLG). Om en signal tas emot från den anslutna enheten som indikerar att den stöder HDR (HLG), kommer kameran att svara med en "gamma: HLG"-identifierare.

Kamerafotografering och uppspelningsskärmar

När [ HLG ] är valt för tonläge, kan fotograferings- och uppspelningsvisningarna på kameramonitorn och sökaren innehålla "brus" i form av slumpmässigt fördelade ljusa pixlar, dimma eller linjer eller kanske misslyckas med att korrekt återge högdagrar och hög- mättade färger. För korrekt tonåtergivning, använd bildskärmar, datorer, operativsystem, applikationer och annan utrustning som är kompatibel med HLG.

Visa och redigera HLG-videor

HLG-videor kan endast ses och redigeras med datorprogram som stöder HLG-videoformatet. Nikon NX Studio programvara visar HLG-videor i miniatyrlistan men kan inte användas för att visa eller redigera dem.