Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Spelar röstmemon

För att spela upp röstmemon när du tittar på fotografier markerade med h ikoner, tryck på i -knappen, markera [ Spela upp röstmemo ] och tryck på J .

Avbryter uppspelningen

Om du trycker på avtryckaren eller använder andra kamerakontroller kan uppspelningen avslutas. Uppspelningen avslutas automatiskt när en annan bild väljs eller kameran stängs av.

Använda knappar för uppspelning av röstmemo

Röstmemon kan spelas upp genom att trycka på en kontroll som [ Spela upp röstmemo ] har tilldelats med hjälp av anpassad inställning f3 [ Anpassade kontroller (uppspelning) ]. Tryck igen för att avsluta uppspelningen.

Ta bort röstmemon

För att radera röstmemot från det aktuella fotot, tryck på O ( Q )-knappen; en bekräftelsedialogruta visas som visas.

  • Om du vill ta bort både fotot och röstmemot markerar du [ Bild och röstmemo ] och trycker på O ( Q ).
  • Om du bara vill ta bort röstmemot markerar du [ Endast röstmemo ] och trycker på O ( Q ).
  • För att avsluta utan att radera vare sig fotot eller röstmemot, tryck på D .
  • Med bilder i dubbla format kan du välja att ta bort röstmemot endast från bilden på kortet i den aktuella kortplatsen genom att välja [ Vald bild ] i bekräftelsedialogrutan och sedan välja [ Endast röstmemo ].