Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Välja bilder för uppladdning

Följ stegen nedan för att välja den aktuella bilden för uppladdning till en smart enhet, dator eller FTP-server.

 • De i menyalternativ som används för att välja bilder för uppladdning varierar beroende på vilken typ av enhet som är ansluten:
  • [ Välj för uppladdning till smart enhet ]: Visas när kameran är ansluten till en smart enhet med [ Anslut till smart enhet ] i nätverksmenyn ( 0 Anslut till smart enhet ).
  • [ Välj för uppladdning till dator ]: Visas när kameran är ansluten till en dator med [ Anslut till dator ] i nätverksmenyn ( 0 Anslut till dator ).
  • [ Välj för uppladdning (FTP) ]: Visas när kameran är ansluten till en FTP-server med [ Anslut till FTP-server ] i nätverksmenyn ( 0 Anslut till FTP-server ).
 • Videor kan inte väljas för uppladdning när kameran är ansluten till en smart enhet via SnapBridge appen.
 • Den maximala filstorleken för videor som laddas upp på annat sätt är 4 GB.
 1. Välj önskad bild och tryck på i knappen.

 2. Markera [ Välj för uppladdning till smart enhet ], [ Välj för uppladdning till dator ] eller [ Välj för uppladdning (FTP) ] och tryck på J .

  Bilder som är avsedda för en smart enhet är markerade med en W ikon, medan de som är avsedda för en dator eller ftp-server är markerade med s .

Tar bort uppladdningsmarkering

Upprepa steg 1–2 för att ta bort uppladdningsmarkeringen från valda bilder.