Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Visa bilder

Helskärmsuppspelning

Tryck på K knappen för att se den senaste bilden i helskärmsläge på displayen.

  • Tryck på 4 för att återgå till föregående bildruta, 2 för att hoppa till nästa bildruta.
  • Tryck på 1 , 3 eller DISP -knappen för att se mer information om den aktuella bilden ( 0 Fotoinformation ).

Uppspelning av miniatyrbilder

För att visa flera bilder, tryck på W ( Q )-knappen när en bild visas i helskärmsläge.

  • Antalet bilder som visas ökar från 4 till 9 till 72 varje gång du trycker på W ( Q )-knappen, och minskar för varje tryckning på X -knappen.
  • Markera bilder med 1 , 3 , 4 eller 2 .

Tryck på kontroller

Pekkontroller kan användas när bilder visas på monitorn ( 0 Uppspelning ).

Automatisk bildrotation

För att visa "höga" (porträtt-orienterade) fotografier i hög orientering, välj [ ON ] för [ Auto-rotate pictures ] i uppspelningsmenyn.

Bildrecension

När [ ] är valt för [ Bildgranskning ] i uppspelningsmenyn, visas bilderna automatiskt efter fotografering; du behöver inte trycka på K -knappen.

  • Om [ På (endast bildskärm) ] väljs, kommer foton inte att visas i sökaren.
  • I kontinuerliga utlösningslägen börjar visningen när fotograferingen slutar, med det första fotografiet i den aktuella serien.
  • Bilder roteras inte automatiskt under bildgranskning även när [ ON ] är valt för [ Auto-rotate pictures ] i uppspelningsmenyn.