Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Filtrerad uppspelning

Välj [ Filtrerad uppspelning ] i i -menyn för att endast visa bilder som uppfyller kriterierna som valts för [ Filtrerad uppspelningskriterier ] i uppspelningsmenyn eller uppspelningsmenyn i .

"Filtrerade uppspelningskriterier"

Markera alternativ och tryck på J för att välja ( M ) eller avmarkera ( U ). Under filtrerad uppspelning kommer endast bilder som uppfyller alla kriterier markerade med en bock ( M ) att visas.

Alternativ Beskrivning
[ Skydda ] M : Inkludera skyddade bilder.
[ Bildtyp ] M : Inkludera bilder av de valda typerna.
[ Betyg ] M : Inkludera bilder med valda betyg.
[ Välj för uppladdning till dator ]
  • Välj ( M ) [ Uppladdade bilder ] för att inkludera bilder som tidigare laddats upp till en dator eller FTP-server.
  • Välj ( M ) [ Bilder inte laddade upp ] för att inkludera bilder som ännu inte har laddats upp.
  • Välj ( M ) båda alternativen för att inkludera både bilder som har och bilder som ännu inte har laddats upp.
[ Välj för uppladdning (FTP) ]
[ Röstmemo ] M : Inkludera bilder med röstmemon.
[ Retuscherade bilder ] M : Inkludera retuscherade bilder.
  • Under filtrerad uppspelning visas en vit ram runt displayen.
  • För att avsluta filtrerad uppspelning, välj [ Filtered playback] igen.