Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Alternativ för videobildområde

Bildområdet för videor kan väljas med [ Bildområde ] > [ Välj bildområde ] i videoinspelningsmenyn. Beskärningen som används för att filma video varierar med det valda alternativet. Oavsett vilket alternativ som valts är bildförhållandet 16:9.

 • Välj [ FX ] för att spela in videor i vad som kallas " FX -baserat videoformat", [ DX ] för att spela in i " DX -baserat videoformat".
 • Bildområdet för videor inspelade med [ N-RAW 12-bitars (NEV) ] eller [ ProRes RAW HQ 12-bitars (MOV) ] valt för [ Videofiltyp ] i videoinspelningsmenyn bestäms av det alternativ som valts för [ Bildstorlek/bildhastighet ]. Alternativet som valts för [ Bildområde ] > [ Välj bildområde ] i videoinspelningsmenyn gäller inte.
 • Välja [ DX ] för [ Välj bildområde ] eller montera ett DX objektiv på kameran med [ 3840×2160; 120p ], [ 3840×2160; 100p ], [ 1920×1080; 120p ], eller [ 1920×1080; 100p ] valt för [ Bildstorlek/bildhastighet ] ökar den skenbara brännvidden med cirka 2,3× jämfört med FX -format.
 • Alternativet som för närvarande är valt visas med en ikon på displayen. Om [ ] väljs för [ Bildområde ] > [ DX beskärningsvarning ] i videoinspelningsmenyn, kommer en bildområdesikon att blinka i fotograferingsdisplayen när DX eller 2,3×-beskärning väljs.

 • Storleken på de olika grödorna visas nedan.

  Formatera Storlek
  FX -baserat videoformat Cirka. 35,9 × 20,2 mm
  DX -baserat videoformat Cirka. 23,5 × 13,2 mm
  2,3× Cirka. 16,7 × 9,4 mm
 • DX -baserat videoformat väljs automatiskt när ett DX objektiv är monterat.
 • När 7680 × 4320 är valt för ramstorlek, är bildytan fixerad på [ FX ]. Ramstorleken ändras till 3840 × 2160 när ett DX -objektiv är monterat.
 • Om du väljer [ ON ] för [ Electronic VR ] i videoinspelningsmenyn minskar storleken på beskärningen.