Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Synkronisera kameraklockor

När kamerorna är anslutna till nätverket med [ Anslut till andra kameror ] i nätverksmenyn, kan klockorna på alla kameror i den aktuella gruppen anslutna ställas in på den tid och det datum som rapporteras av huvudkameran. Synkronisering gäller för alla alternativ i inställningsmenyn [ Tidszon och datum ] .

 1. Anslut kamerorna till nätverket med [ Anslut till andra kameror ] > [ Nätverksinställningar ] i nätverksmenyn.

  För mer information, se "Synchronized Release" ( 0 Synchronized Release ).

 2. På huvudkameran väljer du [ Anslut till andra kameror ] och markerar sedan [ Synkronisera datum och tid ] och trycker på 2 .

  • Klockinställningarna för huvudkameran kommer att visas.
  • [ Synkronisera datum och tid ] är inte tillgängligt på fjärrkamerorna.
  • [ Synkronisera datum och tid ] kommer inte att vara tillgängligt om ingen kamera är ansluten till nätverket.

 3. Tryck på J .

  • Klockorna på fjärrkamerorna kommer att ställas in på datum och tid som rapporteras av huvudkameran.
  • Ett meddelande kommer att visas när processen är klar.
  • Tryck på J igen för att återgå till [ Anslut till andra kameror ]-skärmen.