Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Sätta i batteriet

 • Stäng av kameran innan du sätter i eller tar ut batteriet.
 • Använd batteriet för att hålla den orange batterispärren intryckt åt sidan, skjut in batteriet i batterikammaren tills spärren låser det på plats.

Ta bort batteriet

För att ta bort batteriet, stäng av kameran och öppna batterikammarens lock. Tryck på batterispärren i den riktning som pilen visar för att frigöra batteriet och ta sedan bort batteriet för hand.

Batterinivå

 • Batterinivån visas på fotograferingsdisplayen och kontrollpanelen när kameran är på.

  Övervaka

  Sökare

  Kontrollpanel

 • Batterinivåvisningen ändras när batterinivån minskar, från L till K , J , I och H . När batterinivån sjunker till H , avbryt fotograferingen och ladda batteriet eller förbered ett reservbatteri.
 • Om meddelandet [ Avtryckaren avaktiverad. Ladda batteriet. ] visas, ladda eller byt ut batteriet.

Standby-timern

Kameran använder en standby-timer för att minska batteriförbrukningen. Om inga åtgärder utförs under cirka 30 sekunder kommer standbytimern att löpa ut och monitorn, sökaren och kontrollpanelen stängs av. Några sekunder innan den stängs av kommer bildskärmen och sökaren att dämpas. De kan återaktiveras genom att trycka ned avtryckaren halvvägs. Tidslängden innan standbytimern löper ut automatiskt kan väljas med anpassad inställning c3 [ Power off delay ] > [ Standby timer ] .