Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Shooting Menu Bank

G -knapp U C fototagningsmeny

Menyalternativ för fotografering och videoinspelning lagras i en av fyra banker (bankerna "A" till "D") som kan väljas med [ Fotograferingsmenybank ]. Med undantagen som anges nedan tillämpas inte ändringar av inställningar som görs medan en bank är vald på de återstående bankerna.

 • Ändringar av följande inställningar för fotograferingsmeny gäller för alla banker:

  • [ Utökade menybanker ]
  • [ Vitbalans ] förinställda
  • [ Flera exponeringar ]
  • [ Intervalltimerfotografering ]
  • [ Time-lapse video ]
  • [ Focus shift fotografering ]
 • Ändringar av följande videoinspelningsmenyinställningar gäller även för alla banker:

  • [ Utökade menybanker ]
 • Fotograferingsmenybanker kan också redigeras via alternativet [ Shooting menu bank ] i videoinspelningsmenyn. Ändringar som görs i fototagningsmenyn gäller i videoinspelningsmenyn och vice versa .

Fotograferingsmenybanker

Kontrollpanelen visar aktuell menybank ("A", "B", "C" eller "D").

Byta namn på fotograferingsmenybanker

En beskrivande bildtext kan läggas till bankens namn ("A", "B", "C" eller "D") genom att markera banken, trycka på 2 och välja [ Byt namn ]. Bildtexter kan vara upp till 20 tecken långa.

Kopiera fotograferingsmenybanker

För att skapa en kopia av en fotograferingsmenybank, markera banken, tryck på 2 , välj [ Kopiera ] och välj en destination för kopian.

Återställer standardinställningar

Du kan återställa standardinställningarna för en vald fotograferingsmenybank. För att göra det, markera banken och tryck på O ( Q ); en bekräftelsedialogruta kommer att visas. Markera [ Ja ] och tryck på J för att återställa standardinställningarna för den valda banken.

 • Fotograferingsmenybanker kan inte återställas medan en multiexponering pågår.
 • [ Lagringsmapp ] och [ Hantera Picture Control ] återställs inte.