Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Översätt

DENNA TJÄNST KAN INNEHÅLLA ÖVERSÄTTNINGAR FRÅN GOOGLE. GOOGLE FRÅNSÄGER SIG ALLA GARANTIER FÖR ÖVERSÄTTNINGAR, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE EVENTUELLA GARANTIER AVSEENDE NOGGRANNHET, TILLFÖRLITLIGHET OCH EVENTUELLA UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER AVSEENDE SÄLJBARHET, LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST ÄNDAMÅL OCH ICKE-INTRÅNG.

Referensinformation från Nikon Corporation (nedan, “Nikon”) har översatts för din bekvämlighet med hjälp av översättningsprogramvara från Google Översätt. Rimliga ansträngningar har gjorts för att tillhandahålla en korrekt översättning, men ingen automatiserad översättning är perfekt och är inte heller avsedd att ersätta mänskliga översättare. Översättningar tillhandahålls som en tjänst till användare av Nikons referensinformation och tillhandahålls som de är. Ingen garanti av något slag, varken uttrycklig eller underförstådd, lämnas avseende noggrannhet, tillförlitlighet eller korrekthet för översättningar gjorda från engelska till något annat språk. Visst innehåll (som bilder, videor, Flash-videor osv.) kanske inte kan översättas korrekt på grund av översättningsprogramvarans begränsningar.

Den officiella texten är den engelska versionen av referensinformationen. Eventuella avvikelser eller skillnader som har uppstått i samband i översättningen är inte bindande och har ingen rättslig effekt för efterlevnad eller verkställighet. Om det uppstår några frågor om riktigheten hos informationen i den översatta referensinformationen hänvisar vi till den engelska versionen av informationen, som är den officiella versionen.

Överlägg (lägg till)

Kombinera två befintliga fotografier för att skapa en enda bild som sparas separat från originalen.

 1. Välj [ Retuschering ] på i -menyn, markera sedan [ Överlägg (lägg till) ] och tryck på 2 .

 2. Välj bilder.

  • Markera bilder med multiväljaren.
  • För att se den markerade bilden i helskärmsläge, tryck och håll ned X -knappen.
  • För att välja den markerade bilden, tryck på W ( Q )-knappen. Valda bilder är markerade med en bock ( ). För att ta bort checken ( ) och avmarkera den aktuella bilden, tryck på W ( Q )-knappen igen.
  • Bilder med olika bildområden kan inte väljas.
  • Tryck på J för att fortsätta när den andra bilden har valts.

 3. Justera balansen.

  Överlägget kan förhandsgranskas i displayen. Tryck på 1 eller 3 för att justera balansen mellan de två bilderna. Tryck på 1 för att göra den första bilden mer synlig och den andra mindre, 3 för motsatt effekt.

 4. Spara överlägget.

  Tryck på J för att spara överlägget.

Varningar: " Överlägg (Lägg till) "

 • Färger och ljusstyrka i förhandsgranskningen kan skilja sig från den slutliga bilden.
 • Endast bilder skapade med denna kamera kan väljas. Bilder skapade med andra modeller kan inte väljas.
 • Överlägget kommer att ha samma storlek som den minsta av de två komponentbilderna.
 • Överlägget har samma fotoinformation (inklusive inspelningsdatum, mätning, slutartid, bländare, fotograferingsläge, exponeringskompensation, brännvidd och bildorientering) och värden för vitbalans och Picture Control som den första av de två valda bilderna. Upphovsrättsinformation kopieras dock inte till den nya bilden. Kommentaren kopieras inte heller; istället läggs den kommentar som är aktiv på kameran, om någon, till.